Menü Bezárás

10 abszurd ok, amiért emberek a válás mellett döntöttek

Hajlamosak vagyunk azt hinni, válni csak igen komoly okból szokás, mint a megcsalás vagy az állandó harcok a házaspárok között. Azonban előfordul, hogy igencsak furcsa dolgok miatt döntenek a párok a válás mellett. A következőkben olyan hihetetlen okokat olvashatsz, melyek valóban vezettek már váláshoz.

1. Közösségi oldalak

Napjainkban nagyon sok időt töltünk a közösségi oldalakon. Vannak azonban olyanok is, akiket már egyenesen az őrület szélére sodor a közösségi média. Indiában egy nő például azért vált el a férjétől, mert az nem változtatta meg kapcsolati státuszát házasra a Facebookon.

2. Piszkos edények

Milyen gyakran vitázol a szerelmeddel a koszos edények miatt? El tudod képzelni, hogy egy piszkos bögre váláshoz vezethet? Matthew sem hitte. De a felesége azért hagyta el, mert mindig a mosogatóban hagyta a piszkos bögréket. Szerinte ez a közömbösség jele volt, a férj elmondása szerint pedig minden egyes alkalommal, mikor belépett a konyhába, és koszos poharakat talált a mosogatóban, a felesége egyre közelebb került az elköltözéshez, és végül felbontotta a házasságukat. A férjnek sejtése sem volt róla, hogy ez fog történni.

3. Válasz nélkül hagyott üzenetek

Legközelebb, mikor elolvasol egy üzenetet, de nem válaszolsz rá, gondold át kétszer, mert a dolog a bíróságon is végződhet. Egy tajvani nő elvált a férjétől, mert az nem válaszolt az üzeneteire, miután elolvasta őket. Az üzeneteket bizonyítékként megmutatta a bíróságon, hogy a férje ennyire mellőzte őt.

4. Illetlen viselkedés az asztalnál

Egy kuvaiti nő egy héttel az esküvő után adta be a válókeresetet, mert rájött, hogy a férje jobban szereti a borsót kenyérrel, mintsem villával enni. A nő azt mondta, egyenesen sokkolta férje illetlen viselkedése.

5. Mosás

Egy focirajongó a mosás miatt vált el feleségétől. Focisták autogramjait gyűjtötte a pólóján, a felesége pedig kimosta ezt a pólót. Az aláírások kifakultak rajta.

6. Smink

Néhány napos házasság után a férj ejtette a feleségét, mert meglátta smink nélkül. A 34 éves férfi szerint már nem nézett ki olyan jól, mint az esküvő előtt. Azzal vádolta a 28 éves nőt, hogy megtévesztette a sok sminkkel, beleértve a műszempillákat is.

7. Politikai nézetek

22 együtt töltött év után egy kaliforniai nő a válás mellett döntött, mert a férje úgy döntött, hogy Donald Trumpra fog szavazni. Az asszony úgy érezte, elárulták, és csak bolondította magát. Ez az egész olyan dolgokat tárt fel kettejük között, amikkel korábban nem szembesültek a házasságuk alatt.

8. Takarítás

2009-ben egy német nő 15 éven át tartó házasságának vetett véget. Azt mondta, elege lett abból, hogy a férje állandóan takarít. Már-már azt gondolta, hozzászokott a dologhoz, de mikor a férje lerombolta a házuk egyik falát, és újat húzott fel helyette, csak azért, mert a régi piszkos volt, rájött, hogy nem bírja tovább.

9. Szerelmes levelek

Olaszországban egy 99 éves férfi vált el a 77 éves feleségétől amiatt, mert olyan szerelmes leveleket talált, melyeket az asszony az 1940-es években írt egy titkos szerelmének. A nő megpróbálta megmenteni a házasságukat, és próbálta maradásra bírni a férjét, de az hajthatatlan volt.

10. Telefonos becenév

2009-ben egy szaúdi nő 17 év után vált el a férjétől, mikor rájött, hogy milyen néven szerepel a férje telefonjában. Egyszer, mikor átnézte a telefonkönyvet a férfi mobilján, megtalálta a saját számát Guantanamo név alatt. Ez egy katonai börtön az Egyesült Államokban. A nő annyira megsértődött, hogy azonnal kezdeményezte a válást, annak ellenére, hogy a férj szerint ez csak vicc volt. Nem tudta meggyőzni a feleségét…