Menü Bezárás

10 egyszerű szokás, és azonnal fogyni kezdesz koplalás és torna nélkül is! Teljesen fájdalommentesen!

Ha mindennapjaid részévé teszed ezt a 10 egyszerű szokást, sem koplalnod, semmi megerőltető testmozgást nem kell végezned ahhoz, hogy a fogyás folyamata beinduljon, és meg is tudd tartani az eredményeket, szinte észrevétlenül. A szokások tehát az alábbiak:

1.) Sose egyél este kilenc után, mert az elalvás előtti órákban fogyasztott tápanyag szinte biztosan zsírba raktározódik.

2.) Fogyassz megfelelő mennyiségű vizet, mert az hidratálja a belső szerveket, javítja az anyagcserét, de még a bőr minőségét is!

3.) Mindig aludj eleget, mert ha kevésbé vagy fáradt, nem kínoz olyan erős éhségérzet, és nem raktároz annyi energiát zsírba a szervezeted.

4.) Kerüld az alkoholfogyasztást, mert az ilyen italok jelentős mennyiségű kalóriát tartalmaznak, és ráadásul felborítják a szervezet víz háztartását, lefoglalva a máj kapacitását, amelynek inkább a zsírbontással kellene foglalkoznia.

5.) Érdemes reggelire tojást fogyasztani, mert ez olyan folyamatokat indít el a szervezetben, amelyek révén kevésbé éhezel meg a nap során.

6.) Hogyha nem tudod elkerülni, hogy az étkezések között rágcsálj valamit, akkor érdemes egészséges gyümölcsöt, vagy magvakat választani, mert ezek nem növelik meg az étvágyat, és nem lassítják az anyagcserét. Magvak esetén arra figyelj, hogy ezek viszonylag sok kalóriát tartalmaznak, de ennél többet nyom a latban, hogy elveszik az étvágyat, és jó minőségű tápanyagnak (és vitaminforrásnak!) számítanak.

7.) Kávét nyugodtan igyál, mert az bontja a zsírt, és csökkenti az étvágyat.

8.) Megerőltető testmozgásra nem, de egy kis sétára azért szükség van: azt tedd a mindennapjaid részévé, akár úgy, hogy liftezés helyett felmész a lépcsőn, akár pedig úgy, hogy sétálsz napi 10-15 percet.

9.) Ha jó idő van, tölts legalább napi 10-20 percet a szabadban, mivel a napfény D-vitamin forrás, amely vitamin pedig karcsúsító hatással bír.

10.) Naponta írd össze, hogy milyen tápanyagokat fogyasztottál el aznap: egy kutatás szerint, akik így rendszeresen vezetik a fogyasztásukat, gyorsabban lefogynak másoknál.