Menü Bezárás

10 év házasság és három gyerek után DNS-tesztet csinált egy nő. Megdöbbentő dologra derült fény!

A coloradói Celina Quinones úgy döntött, hogy DNS-tesztet végez, hogy többet tudjon meg családjáról, de az eredmények sokkolták. Egyik pillanatról a másikra az egész élete felfordult!

A coloradói Celina és Joseph Quinones 17 éve ismerkedtek meg, és több mint 10 éve éltek házasságban. Egy nap a nő arra gondolt, hogy többet szeretne tudni a múltjáról és a felmenőiről, éppen ezért csináltatott egy DNS-tesztet.

Ám az eredmények nem várt fordulatot hoztak. A családfa tanulmányozása közben Celina rájött, hogy a férje, Joseph bizony az unokatestvére.

10 év házasság és három gyerek után DNS-tesztet csinált egy nő. Megdöbbentő dologra derült fény!
Fotó: Joseph Quinones/Facebook

A felfedezés nagyon meglepte, a nő TikTok-on közölt részleteket a témával kapcsolatban.

“2006-ban házasodtunk össze a férjemmel, majd három gyermekünk született. Később megtudtuk, hogy unokatestvérek vagyunk” – idézi a nő szavait a Daily Mail.

Celina könyvet is írt tapasztalatairól, arra buzdított más párokat, hogy mielőtt összeházasodnának, ismerjék meg a felmenőiket. Az őszinte felvételt több millióan nézték meg, de számos negatív kommentet kaptak, sokan azt tanácsolták, hogy a legjobb, ha megszakítják a kapcsolatukat.

“Három gyermekünk van, soha nem gondoltam volna, hogy rokonok vagyunk. 2016-ban megcsinálták a DNS-tesztem, és igencsak lesújtó volt az eredmény, nagyon megijedtünk. A világon semmiért sem hagynám el a férjem, csak mások figyelmét szeretném felhívni arra, hogy mielőtt összeházasodnának ismerjék meg igazán egymás családját” – tette hozzá Celina.

A nő azt is hozzátette, hogy férjével túltették magukat a felfedezésen és továbbléptek.

10 év házasság és három gyerek után DNS-tesztet csinált egy nő. Megdöbbentő dologra derült fény!
Fotó: Joseph Quinones/Facebook

„A gyerekeim és a férjem a mindenem, és mi túltettük magunkat rajta. Minden gyerekünknek 10 ujja és 10 lábujja van. Ez egy jó jégtörő, lol” – nyilatkozta Celina.

Egy második videóban tisztázzák, hogy egyáltalán nem tudták, hogy rokonok, amikor először összejöttek, és hogy négy hónapig randiztak, mielőtt eljegyezték volna egymást.

“Joseph 17 éve a férjem. Nem tudtam, hogy rokonok vagyunk, amíg meg nem csináltam a DNS-tesztet. Négy hónapig voltunk kapcsolatban, mielőtt összeházasodtunk. Ő a mindenem, és az is marad, nem hagyom, hogy egy kis vérrokonság elpusztítsa azt, amit létrehoztam, vagyis ezt a gyönyörű családot” – magyarázta.