Menü Bezárás

10 híresség, aki a családot választotta a karrier helyett

Cameron Diaz egyszer azt nyilatkozta, hogy nem azért lesz családja és gyermekei, mert elvárják tőle. Aztán megházasodott és 47 éves korában megszületett az első babája. Vissza is vonult a színjátszástól. Más nagy sztárok, mint Celine Dion és Freddie Prinze Jr. is úgy döntöttek, hogy jobb otthon a gyerekekkel, mint a rajongók kereszttüzében.

Hoztunk pár hírességet nektek, akik a családot választották a karrier helyett.

Cameron Diaz
2014-ben forgatta utolsó filmjét az Annie-t. Majd feleségül vették és 2020-ban megszülte az első lányát, Raddix-ot. Azt mondta, hogy már elképzelni sem tudja, hogy anyaként visszatérjen a filmek világába. “Szeretek anya lenni. Ez életem legjobb, legjobb, legjobb része”. Szerencsés vagyok!

Demi Moore
Bruce Willistől való válása és az anyja halála után úgy döntött, hogy tart egy kis szünetet Hollywoodban. A lányai nevelésére szeretett volna összpontosítani. Az Inside Out című könyvében azt írta, hogy “anyának lenni olyan, mintha természetesnek érezné magát, természetesen jónak…”

Jennifer Garner
Egyszer valaki gúnyosan megjegyezte instagramon a színésznő egyik posztja alatt, hogy “Hogy hívod azt a filmsztárt, aki nem készít filmet?” Erre a színésznő nagyon frappáns választ adott. “Anyának!”. Most, hogy a gyerekei nagyobbak lettek, újra elkezdett filmezni.

Rick Moranis
A 90-es években rendkívül népszerű volt. A Drágám! A kölykök összementek, Flinstones és a Szellemírtók című filmekből ismerhetjük. Otthagyta Hollywood-ot, hogy felnevelje 2 gyermekét, miután a felesége elhunyt rákos megbetegedésben. Egyetlen szülő révén megállapította, hogy nem lehet színészkedni és gyereket nevelni egyszerre. Végül rájött, hogy nem is hiányzik neki Hollywood.

Sarah Michelle Gellar és Freddie Prinze Jr.
Hatalmas tinisztárok voltak a 90-es évek végén és a 2000-es évek elején. A “Tudom mit tettél tavaly nyáron” című film forgatásán ismerkedtek meg, majd a Scooby-Doo filmekben játszottak együtt. Freddie 2008 óta egyáltalán nem jelent meg a nagy képernyőn. “Szeretek fő állású apa lenni” – állítja. Alapvetően nyugdíjasnak vallja magát.

Julia Roberts
2002-ben Dany Moderrel kötött házassága óta Julia Roberts számára a család az első. “Boldog vagyok otthon és végre igazán kiteljesedtem.” Néha elvállal egy-egy szerepet, de a gyermekei menetrendjéhez igazítja a munkát.

Chris O’Donell
Egy igazi tini szívtipró volt. Egy asszony illata, A három testőr, Batman & Robin. Annak ellenére, hogy a hírnév csúcsán állt, nem tudta elképzelni, hogy ne nősüljön meg. Mára 5 gyermekes apa, de az NCIS: Los Angelesben még próbálkozik a köztudatban maradni.

Jessica Biel
Kétség kívül a világ egyik leggyönyörűbb színésznője. Férje Justin Timberlake és van két közös gyermekük. Azt hiszem, hogy joggal irigykedhetünk rájuk. Jessica élete már egyértelműen a gyermekei körül forog.

Dave Chapelle
A humorista egy 50 millió dolláros szerződést bontott fel, amikor 2005-ben abbahagyta a Chapelle’s Show-t. Úgy érezte, hogy a reflektorfény kizárja a családteremtés lehetőségét. Azóta 3 gyermekes apa.

Celine Dion
A híres énekesnő 2000 és 2002 között felfüggesztette a karrierjét, hogy a férjéről gondoskodjon, akinél torokrákot diagnosztizáltak. Ezt 2014-ben is megismételte, hogy a gyermekeire és a beteg férjére összpontosítson, aki sajnálatos módon 2016-ban elhunyt. “Erőm és energiám minden egyes grammját a férjem gyógyulásának akarom szentelni , és ehhez fontos, hogy az időt neki és gyermekeinknek szenteljem.”

Vélemény, hozzászólás?