Menü Bezárás

140 év után, először született kislány a családban: „Amikor megtudták, hogy lány lesz, mindenki megdöbbent”

Egy kisbaba érkezése mindig örömhír, és a szülőknek általában nincsenek elvárásaik a nemével kapcsolatban, ám vannak esetek, amikor bármennyire is szeretnének egy kislányt, csak kisfiúk érkeznek hozzájuk.

Egy michigani családban közel 140 éven át egyetlen kislány sem született. Idén viszont megtört a hagyomány, és egy csodaszép kislányt üdvözölhettek a családtagok. Mondanunk sem kell, mekkora öröm övezte a kis Audrey érkezését!

Amikor Carolyn Clark megismerkedett a férjével, Andrew Clarkkal, nem is sejtette, hogy a férfi családjában 1885 óta egyetlen lánygyermek sem született!

„Andrew három fiúból álló családból származik, az apja három fiúból álló családból, a nagyapja négy fiúból álló családból, a dédnagyapja két fiúból álló családból, az üknagyapja pedig négy fiúból állt… az ötödik egy lány volt” – magyarázta a The Epoch Times-nak a 36 éves fiatalasszony.

Nagyjából 16 évvel ezelőtt kezdtek el randizni, néhány hónappal később pedig már a saját gyerekeikről beszéltek, és Carolyn elmondta a férjének, hogy fiút és lányt is szeretne. A férfi azonban gyorsan kioltotta benne a kislány iránti vágyakozást, mondván: „a Clark családban nincsenek lánygyermekek”.

„Teljesen biztos voltam benne, hogy csak viccel, ezért a családjában kerestem a megerősítést. Csakhogy a testvéreinek is mind fiaik születtek, és az első gyermekünk is fiú, azt gondoltam: ’hűha, ez bizony igaz’” – mesélte Carolyn.

A házaspár elsőszülött gyereke, Cameron, 2018 decemberében jött a világra, és a szülés előtt tudták meg, fiú. 2021-ben Carolyn újból teherbe esett, de sajnos elveszítette a babát, még mielőtt kiderült volna a neme.

2022 júliusában azonban újabb gólyahírrel örvendeztették meg a családot, nem is akármilyennel: egy szivárványszínű és rózsaszínmázas süteménykavalkád kíséretében közölték, bizony kislányt várnak!

„A legtöbb barátunk és családtagunk tudott Andrew családi történetéről, így amikor megtudták, hogy lány lesz, mindenki megdöbbent és izgatott volt” – fogalmazott Carolyn.

A kis Audrey 2023 március 17-én, Szent Patrik napján született, és a családja szeme fénye. Cameron imádja őt, és legjobb barátjaként, hűséges védelmezőjeként rajongja körbe a húgát, a nagyszülei pedig nem győznek gyönyörködni benne, és elhalmozzák őt ajándékokkal.

„A szüleink már azelőtt elkényeztették őt, hogy egyáltalán itt lett volna! Megvették az összes masnit, tütüt és ruhát. Elég ruhája van ahhoz, hogy ne kelljen kétszer ugyanazt a ruhát viselnie” – árulta el a büszke kismama, akinek szintén határtalan az öröme, hogy sikerült megtörnie a Clark-családi hagyományt.