Menü Bezárás

1997 óta nem vágta le a körmeit, és most választ adott a kérdésre, amit mindenki feltesz neki

Egy nő szépségét az ápoltsága adja. Azt is szokták mondani, egy nőnek a haja és a körme a védjegye. Ha ezt az elvet követjük, akkor most nagyon meg fogunk lepődni. Ez a nő ugyanis 1997 óta nem vágott körmöt, és most megmutatta a rekordot döntő manikűrjét.

Az amerikai Minnesotából származó Diana Armstrong megszerezte a Guinness-rekordot, amely a valaha feljegyzett leghosszabb női körmökre vonatkozik. Bármennyire is hihetetlen, a látszat nem csal: a nő ujjain lévő körmök együttes hossza több mint 13 méter volt, amikor 2022-ben megkapta a kitüntetést.

A nő pontosan 27 éve hagyta abba a körmeinek a rövidítését, most pedig különböző színekkel dekorálja a megdöbbentő hosszúságú karmait. A Guinness World Records hivatalos Instagram-oldala osztotta meg Armstrong történetét, így fogalmazva: „Diana körmeinek együttes hossza hosszabb, mint egy szabványos sárga iskolabusz!”

Diana több mint 25 éve növeszti a körmeit!

A közösségi média felhasználóinak azonban sokkot okozott a nő páratlan manikűrjének a látványa. A legtöbben pedig ugyanarra az egy dologra voltak kíváncsiak: „Mégis hogyan törli?” Ekkora körmökkel, hogy tud egyáltalán bármit is csinálni?”

Diana Armstrong nem sokkal azután válaszolt a kérdésekre, hogy megdöntötte a rekordot.

Fotó: Guinness World Records

„Nos, tudod, amikor kimegyek a mosdóba, az ugyanúgy zajlik, mint bárki másnak, aki a mosdót használja, csak én valószínűleg másképp dolgozom a kezeimmel, mint ők a sajátjukkal. Rengeteg vécépapírt használok” – árulta el egy interjúban a nő.

Volt, akit az érdekelte, hány üveg körömlakk kell, míg Diana befesti a körmeit. Egy másik felhasználó pedig meg volt győződve, hogy azok a lelógó színes „valamik” rasztatincsek.

Sokan nem tudják, de a nő döntése mögött, hogy nem vág többé körmöt, egy tragikus eset áll. Azon a napon ugyanis, amikor Diana Armstrong megfogadta, hogy soha többé nem vágja le a körmeit, a 16 éves lánya, Latisha egy asztmás roham következtében elhunyt.

Diana a boltba készült, és előtte arra kérte a gyermekeit, keljenek fel, mire megjön. A legkisebb lánya viszont felhívta őt, míg távol volt, hogy Latisha nem akar felébredni.

„Ez volt életem legrosszabb napja” – emlékezett vissza a nő, aki valójában a lánya emlékére növesztett karmokat. Mivel mindig is hosszú körmei voltak, Latisha nagy szeretettel manikűrözött rajtuk minden hétvégén.

„Ő volt az egyetlen, aki megcsinálta a körmeimet. Ő fényesítette és reszelte nekem” – mesélte Diana Armstrong.

A nő évekig nem tudta feldolgozni a lánya halálát. Latisha elvesztése utáni évtizedben depresszióban szenvedett, és úgy nyilatkozott, a hosszú körmeivel tiszteleg most a lánya emléke előtt.