Menü Bezárás

4 jel, ami arra utal, hogy egy 50 feletti hölgy tipikusan nagymamaszerűvé kezd alakulni

Bér nem mindegyikünkben tudatosul, de 50 év felett minden nő válaszút elé kerül, hogy fiatalos maradjon, vagy egy nagymamás stílust alakítson ki magának fokozatosan, az évek múlásával.

Amennyiben szeretnéd az utóbbit el kerülni, érdemes odafigyelned azokra a tárgyakra és szokásokra, amelyek az egész életmódodat és megjelenésedet nagymama szerűvé formálhatják, áthatván az egész életedet:

1. Zoknival felvett cipő

Amennyiben valaki úgy érzi, hogy ez divatos, az már önmagában intő jel, és érdemes a további pontokra is kitérnie.

2. Furcsa alakú, sok esetben ortopéd hatású, de hétköznapi cipők

Nem arról az esetről beszélünk, ha valakinek ortopéd cipőt kell viselnie egészségügyi okokból. Nagyon sok olyan cipő létezik, amely csak hasonlít ezekhez. Amennyiben nem írtak fel neked ortopéd cipőt, kerüld az ilyen jellegű lábbelik viselését!

3. Rövidre vágott és dauerolt haj

Mivel ez elsősorban kényelmi okokat szolgál, árulkodik arról, hogy az illető már nem ad annyira a külsejére, és a praktikum fontosabb lett a számára. A rövid haj is lehet azonban nőies és modern, csupán annyi a különbség, hogy az öregítő hullámok helyett tüsis, vagy tupírozott megoldást érdemes használni.

4. Bevásárlótáska, ganyi, csíkos szatyrok

Ez nem igényel különösebb magyarázatot: elsősorban idősebb hölgyeknél láthatók ezek a eszközök, és bár kétségtelenül praktikusnak tűnnek, lehetőség szerint kerüljük el, hogy ezekkel azonosítsanak bennünket.

Vélemény, hozzászólás?