Menü Bezárás

“44 éves vagyok: a féltékeny emberek megpróbálják rávenni a 25 éves barátnőmet, hogy szakítson velem!”

A 44 éves Michael Stomatuk modell szerint a 25 éves barátnőjét idegenek állandóan azzal bombázzák, hogy jobb lenne, ha elhagyná őt. A lányt arról is próbálják meggyőzni, hogy Michael már egy ideje hűtlen hozzá.

A szeretet, a halál és a szívfájdalom mellett az életkor az, amivel kapcsolatban a legtöbb örökérvényű mondás született. A “életkor csak egy szám” ez az egyik legismertebb mondás, és Michael Stomatuk szerint a kapcsolatukra ez teljesen igaz.

A 44 éves férfi barátnőjével, a 25 éves Emily Downing-lel, tökéletes párost alkotnak, de van, akinek ez mégis szúrja a szemét, hiszen számtalan negatív kommentet kaptak eddig. Emily-t folyton olyan üzenetekkel bombázzák, amelyekben arra szólítják fel, hogy jobb lenne, ha szakítana a férfival, hiszen túl nagy köztük a korkülönbség.

A pár 2018-ban, egy jógaórán ismerkedett meg, Emily-t nagyon vonzotta a férfi “pozitív energiája”. Michael elmondta, hogy ő tette meg az első lépést, mivel Emily aggódott a nagy korkülönbség miatt. Telefonszámot cseréltek és rögtön bele is vágtak a randizásba.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Emily Downing (@emdowning) által megosztott bejegyzés

„Kezdetben azt hittem, hogy Emily nagyon kedves és laza, mindig azt mondta, hogy vicces vagyok, és pozitív energia áramlik belőlem, de valójában kissé aggódott a 19 év korkülönbség miatt” – mesélte a férfi.

“Nagyon megkedveltem őt, telefonszámot cseréltünk, és megbeszéltük, hogy néhány nappal később találkozunk, és kutyát sétáltatunk. Vittünk egy kis bort is, beszélgetni kezdtünk, és végül úgy eltelt három óra, hogy észre sem vettük”.

“ Éreztük, hogy működik köztünk a dolog, de kezdetben nem mertünk belevágni a nagy korkülönbség miatt. Aztán 2020-ban eldöntöttük, hogy mégis együtt leszünk, és a hírt közöltük a családdal és a barátokkal is.”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Emily Downing (@emdowning) által megosztott bejegyzés

A TikTok-on posztoló Michael elmondása szerint számos pozitív megjegyzést kap a platformon.

De kapott néhány kényelmetlen üzenetet olyan emberektől is, akik azt kérdezik, hogy egyedülálló-e, vagy ő lenne a cukros bácsi. Emily-vel pedig idegenek sokszor felvették a kapcsolatot, azt állítva, hogy Michael hűtlen hozzá.

“2020-ban kezdtem el videókat posztolni a TikTok-ra, amikor rábukkantam a platformra, és nagyon érdekesnek találtam” – mondta Michael. “Számtalan olyan megjegyzést kaptam, amely akár romboló hatással is lehetett volna a kapcsolatunkra. Idegenek írogattak Emilynek, hogy nem vagyok hűséges, és szakítson velem. Sok olyan dolog van, amit együtt akarunk csinálni a jövőben – főleg az utazás terén -, de nagyon szeretjük egymást, és csak izgatottan várjuk, hogy merre visz minket tovább az élet.” – teszi hozzá a férfi.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Michael Justin Stomatuk (@themichaeljustin) által megosztott bejegyzés

“Ne vedd olyan komolyan az életet. Persze nem mindenkinek való egy olyan kapcsolat, ahol nagy a korkülönbség, és lesznek mindig olyanok, akik le akarnak beszélni, de ne figyelj oda, örülj, hogy megtaláltad a szerelmet”. – mondta a férfi.

Forrás