Menü Bezárás

8 híres nő, akik esküsznek, hogy szépségük teljesen természetes, és mi nem tudjuk megállni, hogy ne csodáljuk, milyen gyönyörűek mindannyian

Úgy tűnik, a hollywoodi sztárok az idő múlásával egyre csak szebbek lesznek. Bár elérhetőek számukra korunk legmodernebb beavatkozásai és kezelései, sokan közülük ragaszkodnak ahhoz az állításhoz, hogy a szépségük teljesen természetes.
Mi pedig kíváncsiak lettünk, mi a titka a ragyogásuknak.

1. Nicole Kidman

2007-ben a hollywoodi sztár őszintén vallott arról, hogy soha nem volt plasztikai műtétje: “Hogy őszinte legyek, rajtam minden természetes. Semmit sem csináltattam az arcomon vagy máshol.” A színésznő elmondta, hogy a szépségének a titka az, hogy törődik az egészségével. “Mindig használok fényvédőt. Törődök magammal. És erre büszke vagyok.”

2013-ban azért bevallotta, hogy a botoxot már próbálta, de nem tetszett neki az eredmény, ezért többé nem vállalkozott rá. “Sajnos kipróbáltam a botoxot, de végre megszabadultam tőle, és újból tudom mozgatni az arcomat.”

2. Salma Hayek

Azzal támadták, hogy túl sok botoxot használ, az 56 éves színésznő pedig így reagált: “Nem használtam botoxot.” Amikor arról kérdezték, hogyan lehet, hogy ugyanúgy ragyog, mint fiatalabb korában, azt felelte: “Nem csináltattam meg magamon semmit. Nem tudom már, hogyan magyarázzam másként.”

A színésznő nem szikével szépül, inkább a természetes módszereket részesíti előnyben. Fontos számára a mozgás, a különböző kozmetikumok használata és a jól kidolgozott bőrápolási rutin. “Reggelente nem használok arclemosót. Csak egy kis rózsavizet és hidratálókrémet.”

3. Rachel Weisz

Az 53 éves színésznő nemet mond az injekciókra és a plasztikai beavatkozásokra, és szerinte egyetlen színésznek sem szabadna ezeket bevállalnia. “A botoxot a színészek számára be kellene tiltani, pont úgy, ahogyan a szteroidok tiltottak a sportolók számára.” Hozzátette: “A színészet lényege a kifejezés. Miért akarnád kivasalni a ráncaidat?”

Weisz szerint teljesen sima arccal az ember az egyedi báját is elveszíti. Számára a túl tökéletesen kinéző emberek nem szépek és nem vonzók.

4. Kate Beckinsale

Annak ellenére, hogy 49 évesen is csodásan néz ki és fiatalos, a színésznő sosem végeztetett magán semmilyen komolyabb beavatkozást. “Félek attól, hogy lebénul az arcom” – mondta. Elmondta azt is, hogy az édesanyjának nagy szerepe van abban, hogy ódzkodik a szikétől. “Anyukám sosem vállalkozna ilyesmire, mégis sugárzóan szép.”

5. Halle Berry

Az 56 éves sztár szintén azt állítja, sosem volt plasztikai műtétje, bár nagy volt rajta a nyomás, hogy vállalkozzon rá. “Nem fogok hazudni, eszembe jutott, mert mindig volt valaki, aki ezt javasolta nekem.”

Azt is elismerte, nagy a kísértés, mikor látja, hogy mások beavatkozásokat végeztetnek magukon. “Mikor azt látod, hogy körülötted mindenki ezt csinálja, akkor felmerül benned, hogy ahhoz, hogy életben tudj maradni ebben az iparágban, talán neked is ezt kellene tenned.” Ám sosem engedett ezeknek a gondolatoknak, mert hisz abban, hogy az igazi szépség abban rejlik, amit teszünk, nem pedig a fizikai valónkban.

6. Drew Barrymore

A 48 éves színésznő elmondta: “Sosem csináltattam semmit az arcommal, és próbálkozom, hogy ez így is maradjon.” Elmesélte, leginkább attól fél, hogy ha elkezdi egy injekcióval, nem tud majd leállni, ezért inkább távol tartja magát az egésztől.

Amikor azok kerültek szóba, akik ezt megteszik, ezt tanácsolta: “Engedd el, engedj kicsit jobban az élet sodrásának.”

7. Heidi Klum

A 49 éves szupermodell elmondta, soha nem volt plasztikai műtétje. “Nem csináltattam meg semmit magamon.” Klum azt is elmesélte, hogy ennek legfőbb oka, hogy fél a beavatkozástól.

Tűk és injekciók helyett inkább frufruval rejti el a ráncokat a homlokán.

8. Julia Roberts

Az 55 éves hollywoodi sztár elmondta: “Kockára tettem a karrierem azzal, hogy nem műttettem meg magam. Az arcod történetet mesél. És nem szabad, hogy ez a történet arról szóljon, hányszor kerested fel a plasztikai sebészt.” Leginkább gyermekei miatt nem fekszik kés alá: “3 gyermekem van, akiknek látniuk kell az arcomon, hogy mit érzek az adott pillanatban.”