Menü Bezárás

8 jel az Univerzumtól – Az életed pozitív fordulatot vesz!

Az Univerzum sajátos nyelvrendszerrel kommunikál, beszél hozzánk. Vannak olyan jelek, amik azt jelzik, hogy valami nagyon jó készülődik, az életünkben hatalmas pozitív változás jön:

1.Véget érő kapcsolatok

A változás, mindig belülről indul el. Ahogyan változik lelked rezgése, úgy fogod a lelked rezgésével már nem együtt vibráló lelkeket, embereket elengedni. Aki nem követi fejlődési utadat, az a vonzás törvénye értelmében már nem tud az életed aktív része maradni. Ne szomorkodj, mert a változás, ami elindult belülről, új, nagyszerű embereket vonz majd hozzád, akik segítik, támogatják lelked fejlődésének útját.

2.Megváltozott alvási szokások

Ha azt veszed észre, hogy korábbi alvási ritmusod megváltozott: a szokásosnál többet alszol, vagy éppen kevesebbet, és sokszor ugyanabban az időben ébredsz fel az éjszaka közepén, az lelki változást jelez, ami pedig az egész életedre kihatással lesz, és életed pozitív változását vetíti előre.

3.Ismétlődő jelek

Mindenhol visszatérő jelekkel találkozol: ismétlőd számsorok, ismétlődő alakzat a felhőkben, ismétlődő üzenetet hallasz a rádióban, tv-ben, vagy olvasol egy könyvben. Úgy érzed az Univerzum „beszél hozzád”, és minden különös jelentéssel bír.

5.Intenzív érzése annak, nem vagy jó helyen

Ez az érzés akkor jöhet elő, ha csapdába estél, és bezártad magad egy nem működő kapcsolatba, vagy egy munkahelyre, ahol semmilyen támogatást nem kapsz, és belső igazságod ellen élsz. Te is tudod, hogy rossz helyen vagy, de nem mersz változtatni.

6.Már nem működnek a régi megoldások

Azt veszed észre, hogy a korábban alkalmazott dolgok egyszerűen már nem működnek, nem hoznak eredményt. Ez is azt jelzi: valami túlhaladott, egy régi rendszer véget ér, és valami sokkal jobb közeledik.

7.Mély érzelmek

Érzelmeid elmélyülnek, sokkal intenzívebben éled meg az élet dolgait: könnyebben érzékenyülsz el, vagy sírod el magad, és újra tudsz szívből nevetni.

8.Szokatlan fizikai tünetek

Olyan fizikai tünetek tartoznak ide, melyek mögött semmilyen szervi elváltozás nem áll: erős, hirtelen fellépő fejfájás, szívdobogás, szédülés, hányinger, megmagyarázhatatlan fáradtság, már nem kívánod a régen szeretett ételeket. Ahogyan lelked rezgésszintje emelkedik, úgy sejtjeidé is, ez bizonyos fizikai tünetekkel jár, ami jelzi lelked ébredésének, spirituális fejlődésének folyamatát.

Hogyan tudod segíteni ezt a folyamatot?

-pihenj sokat

-feküdj le időben

-legyél sokat a természetben, friss levegőn

-egyél sok természetközeli, szezonális ételt, kistermelőktől vásárolj, fogadd be Földanya rezgéseit

-erősítsd idegrendszered gyógyteákkal, vitaminokkal (citromfű tea, orbáncfű tea, B vitaminok, Kalcium, Magnézium)