Menü Bezárás

„Párkapcsolati szakértő vagyok – Azoknak a férfiaknak, akik keveset keresnek, nem kellene randizniuk”

A 23 éves Karla Elia párkapcsolati szakértőnek tartja magát, és azt tanítja más nőknek, hogy találhatják meg a hozzájuk illő férfit. Szerinte a legtöbb ügyfelének azért nem sikerült még megtalálni az igazit, mert alapvetően rosszul gondolkodnak.

Karla szerint a „megfelelő” férfi gondoskodni akar a barátnőjéről/feleségéről, és anyagilag képes is erre. Ez azt jelenti, hogy az első randevútól kezdve mindenért ő fizet, és ajándékokkal halmozza el a párját. A nő azt is kifejtette, hogy szerinte azoknak a férfiaknak, akik nem engedhetik meg maguknak ezt, eleve nem is kellene randevúzniuk, mert így „semmilyen értéket nem adnak hozzá” egy nő életéhez.

Bár nem szabott meg egy konkrét összeget, azt mondta, a férfi fizetésének elégnek kell lennie ahhoz, hogy a saját és a párja igényeiről is gondoskodni tudjon, bármik is legyenek azok.

A kaliforniai San Diegóból származó Karla így fogalmazta meg a nézeteit: „Tapasztalatom szerint a nők félnek megfogalmazni az elvárásaikat. Azt hiszik, hogy nincsenek ilyen férfiak – holott valójában rengeteg olyan férfi van, aki gondoskodó beállítottsággal rendelkezik.”

Karla 2022 májusában ment hozzá férjéhez, Dustyn Eliához, aki megfelel az általa támasztott feltételeknek. Elmondta, hogy Dustynnak, aki jelenleg egy karrierváltáson van túl, miután hat évig magas beosztásban dolgozott az amerikai haditengerészetnél, nem okozott gondot, hogy anyagilag támogassa őt, mivel a tőzsdén is vannak befektetései.

Ami azt illeti, Karla szerint a férfiak számára egy nő is egyfajta befektetés: „Egy férfinak meg kell értenie, hogy anyagilag is olyan helyzetben kell lennie, hogy befektethessen egy nőbe. Mi befektetések vagyunk. Tudom, hogy megengedhetem magamnak az életstílusomat, és ha egy férfi ezt nem engedheti meg magának, és nem tud értéket hozzátenni, akkor azt mondanám, hogy köszönöm, kérem a következőt.”

Karla ugyanakkor azt vallja, hogy mivel a nők számára a családalapítás másféle prioritást élvez, és ebben a biológiai órájuk is nagy szerepet játszik, míg egy férfi végső soron bármikor megállapodhat és vállalhat gyerekeket, a nők ideje „értékesebb”. „Ez azt jelenti, hogy egy nő ideje értékesebb, mert több vesztenivalója van.”

„A nőknek nem a férfiakkal egyenlő bánásmódban kellene részesülniük, nőként kellene kezelni bennünket, különlegesek vagyunk, értékesek, és így kell kezelni bennünket” – mondta.

Szerinte a nőknek el kellene sajátítaniuk a bőség mentalitását, ami a párkeresést illeti, a hiány mentalitása helyett. Azt mondja ugyanis, hogy a nők alapvetően úgy gondolkoznak, hogy nem sok férfi felelhet meg az elvárásaiknak.

„A bőség mentalitása ezzel szemben azt jelenti, hogy ismered az értékedet, és nem az elutasítástól való félelem miatt hozol döntéseket” – érvelt.

Karla ugyanakkor azt is világossá tette, hogy a gondoskodó férfi nem ugyanaz, mint a hagyományos férfi, aki azt várja, hogy a felesége otthon maradjon, vezesse a háztartást és foglalkozzon a gyerekekkel. Véleménye szerint a gondoskodó férfi egyszerűen az élet minden területén sikerre törekszik, és megérti, hogy a nőnek is megvannak a saját céljai.

„Mindkettőjük (a férfi és a nő) közös célja, hogy családot alapítsanak, stabilak legyenek és együtt növekedjenek” – mondta arra vonatkozóan, milyen elvárásokkal kell indulniuk a feleknek szerinte egy párkapcsolatban.

Ami a saját házasságát illet, Karla azt mondja, nem kell aggódnia a számlák fizetése miatt, Dustyn ugyanis mindenről gondoskodik, mert boldognak akarja őt látni, és azt akarja, hogy sikeres legyen. „Ez az ő befektetésének megtérülése” – mondta.

Bár sokan kritizálják, és anyagiasnak találják a gondolkodását, szerinte ez nem így van.

„Egy nő azonnal értéket ad egy férfinak – ha egy férfi mellett egy jó nő van, az azt jelzi, hogy van valami, amiért megtartja, és növeli a vonzerejét. Egy nő azonban mindenre képes egyedül is – így a férfi azzal tesz hozzá értéket egy nő életéhez, hogy biztonságérzetet ad neki. Emiatt a férfinak meg kell értenie, hogy anyagilag is helyt kell állnia ahhoz, hogy befektethessen egy nőbe. Azoknak a férfiaknak, akik ezt nem engedhetik meg maguknak, várniuk kell a randizással, amíg stabilabbá nem válik az anyagi helyzetük.” – jelentette ki Karla. Forrás