Menü Bezárás

Már néhány lájkkal is megáshatjuk kapcsolatunk sírját

Sokan szívesen posztolnak magukról, az életükről képeket a közösségi média felületein. Nincs is ezzel semmi baj, azonban mi a helyzet, ha van valaki, aki minden képünket lájkolja és látszólag tetszünk neki? Néhány komment és pár üzenetváltás még nem jelent semmit. Vagy mégis?

A hűtlenség egy formája?

Persze ez így nagyon szigorúnak tűnik, hiszen lehet, hogy személyesen évek óta nem láttuk az illetőt, csak egy régi ismerősünk. De ha jól belegondolunk, ez egyfajta modern kori flört, nem igaz? Ha elkötelezettek vagyunk a jelenlegi párkapcsolatunkban, nem éri meg ilyesmibe belemenni.

Elvonja a figyelmünket a párunkról

Flörtölni izgalmas, de azt jelenti, hogy az energiáinkat nem szívünk választottjára fordítjuk, hanem egy másik emberre. Lehet, hogy mi tényleg nem akarunk semmit tőle, de biztos, hogy ő is így van ezzel? Egyszerre több embert is megbánthatunk vele.

Nekünk sem esne jól

Az embernek jólesnek a bókok, ezen nincs mit tagadni, és természetes érzés is. Azonban van egy határ, amit nem érdemes átlépni, mert már rosszuleshet a párunknak. Hiába érezzük úgy, hogy mi csak fogadjuk a kedves szavakat, talán a partnerünket sokkal érzékenyebben érinti, mint gondolnánk. Képzeljük magunkat ugyanebbe a szituációba.

Elbizonytalanodhatunk

Egy ilyen online flört is elindíthat a fejünkben valamit, elképzeljük, hogy milyen lenne az életünk valaki mással, és ez elbizonytalanít minket a jelenlegi párkapcsolatunkban. Mi van akkor, ha az egy sokkal izgalmasabb élet lenne? Ez a gondolat szépen lassan befészkeli magát a fejünkbe, és ha nem teszünk ellene, ott is marad.