Menü Bezárás

Visszatér a Legyen Ön is Milliomos! Ettől padlót fogsz, ha meglátod ki lesz a kvízmester

Palik László számára nem idegen műfaj a vetélkedőműsor, ugyanis néhány évvel ezelőtt, 2019 és 2021 között számos sportvetélkedőt vezetett a TV2-n. A nagy sikerű Exatlon Hungary házigazdája volt három évadon keresztül, majd a Fuss, család, fuss! című műsorban is őt láthatták a nézők. Ezután azonban váratlanul távozott nemcsak a csatornától, de a tévétől is, most azonban úgy tűnik, visszatér a TV2-höz.

A SorozatWiki úgy tudja, hogy visszatér a TV2 képernyőjére a Legyen Ön is Milliomos című legendás kvízműsor, aminek a műsorvezetői székébe Palik László ülhet majd. A vetélkedő várhatóan már idén képernyőre kerülhet.

Palik László lehet a következő Vágó István?

A Legyen Ön is Milliomos még 2000-ben indult a magyar televíziók képernyőjén, és első műsorvezetője Vágó István volt, aki 2008-ig foglalta el a kvízmesteri pozíciót.

Azóta több műsorvezetővel is visszatér a műsor: Fábry Sándor, Friderikusz Sándor és Gundel Takács Gábor is vezette már a műsort, de egyikük sem generált annyi nézettséget, mint Vágó. Palikkal most újabb próbát tesz a csatorna. Forrás