Menü Bezárás

Susan Boyle nem hajlandó elhagyni gyerekkori otthonát – Az énekesnő megmutatta álomotthonát

A 2009-es “Britain’s Got Talent” befutott sztárja nem kis vagyonnal rendelkezik, azonban bármennyire is furcsának találják a közeli ismerősei, úgy döntött, hogy nem hagyja el gyerekkori otthonát.

Albumai azóta világszerte milliós példányban keltek el, de ő mégis úgy él skóciai otthonában, mint sztársága előtt. Susan-t nagyon sok emlék fűzi a Blackburnben található otthonához, annyira kötődik ahhoz a helyhez, hogy soha nem tudna elköltözni.

Az énekesnő nemrég felújította a gyerekkori otthonát, a padlózattól, a tapétától, a bútorokig, mindent egy kicsit korszerűbb stílusra cserélt. A régi családi házból egy stílusos modern otthon lett.

Fotó: OK Magazin

Susannak 5 lány-, és 4 fiútestvére van, ő volt a tizedik gyerek a családban, az édesanyja 45 éves volt, amikor világra hozta. Születésekor egy kis ideig oxigénhiánya volt, ezért gyerekkorában tanulási problémákkal küzdött. 2012-13-ban azonban megcáfolták a régi diagnózist, akkor ugyanis azt mondták a szakemberek, hogy Asperger-szindrómája és kiemelkedően magas IQ-ja van.

Susan fiatal korában részt vett néhány templomi fellépésen, iskolai énekversenyen, azonban édesanyja soha nem biztatta arra, hogy komolyabb megmérettetéseken is induljon. 1998-ban egy hivatásos énektanárhoz kezdett órákra járni, hogy szakszerű ének-képzést kaphasson, és hogy néhány dalt felvegyenek a saját költségén.

Miután megnyert néhány helyi énekversenyt, az édesanyja arra biztatta, hogy induljon a Britain’s Got Talent meghallgatásán. A család attól tartott, hogy hiába énekel jól Susan, a kinézete miatt, mégsem fog továbbjutni. Végül az énektanára, Fred O’Neil biztatására, és a 91 éves korában elhunyt édesanyja emlékére Susan jelentkezett a show-ba, és továbbjutott.

Fotó: OK Magazin

A visszafogott, kedves, jóindulatú, és nem utolsó sorban csodálatosan éneklő háziasszony elkápráztatta a zsűrit és a közönséget egyaránt. Innentől kezdve a karrierje felfelé ívelt, azonban soha nem szállt el attól, hogy mennyi pénze van.

A 40 millió dollárra becsült vagyonából ugyan vett egy fényűző házat, de odaadta az unokahúgának, hogy meghatározatlan ideig használja. Susan már több mint 60 éve él gyerekkori otthonában, így nem volt szíve megválni tőle, inkább felújította.

Fotó: OK Magazin

Belül a ház igencsak ízlésesen van berendezve, a modern és klasszikus dizájn keveredik, minden szoba más színben pompázik. A bejárat melletti térben különböző vallási dísztárgyak kaptak helyet, a zongoraszobában pedig egy bekeretezett fotó is van, amelyen a Ferenc pápával való találkozásuk látható!

“Ez a ház már maga a történelem. Három lánytestvér, Bridie, Cathy és jómagam, a mostani gardróbszobában aludtunk. Mary hamar férjhez ment, és kirepült a fészekből. Amikor mindannyian elmentek, nekem maradt ez a szoba. Ez volt az én szobám. Fontos, hogy mindig tudd, hogy honnan jöttél, és merre vannak a gyökereid” – mesélte az énekesnő.