Menü Bezárás

Pszichológiai teszt: Válassz egy holdat a 4 közül és fedezz fel rejtett részleteket a személyiségedről!

Az ilyen típusú személyiségtesztek különböző képek, ábrák segítségével képesek felfedni a belső világodat. Függetlenül attól, hogy milyen képekkel operálnak ezek a tesztek, az esetek többségében pontos és érdekes információkkal szolgálhatnak a lényünk titkairól.

A Los Angeles-i Egyetem tanulmánya szerint kilencféle ember létezik:
1. a maximalista és gondolkodó;
2. a hűséges és függő;
3. a kalandvágyó;
4. a gondoskodó és megmentő;
5. a lelkes és társaságkedvelő;
6. az individualista és introvertált;
7. a kutató és alkotó;
8. a hűséges és győztes;
9. a béketeremtő és a csendes.

Te melyik kategóriába tartozol? Bizonyára már tudod a választ. De hogy még többet megtudhass magadról válaszd ki a fenti képek közül azt, amelyik a legjobban vonz, majd olvasd el, mit árul el a személyiségedről.

1. hold

Ezt a képet a tesztet elvégzők 20%-a szokta választani. A hold a jobb oldalon van, és a tenger nyugodt, ami azt jelenti, hogy végtelen vágyat érzel az alkotásra. Már kicsi korodban rájöttél, hogy gazdag képzelőerővel rendelkezel; álmaid és jövőbeli terveid hatalmasak, így a beteljesülés iránti vágy nap mint nap elárasztja az elmédet. Nem találsz nyugalmat, amíg el nem éred a céljaidat, és ez boldoggá tesz téged.

Bár gazdag képzelőerővel rendelkezel, az igazság az, hogy jól megalapozott maradsz a valós világban. Jól tudod, mi fontos a jövőd szempontjából, így semmit sem veszítesz szem elől életed egyik szakaszában sem.

Ha szerelemről és barátságról van szó, nem szereted a változásokat, így életed végéig egyetlen partnered lesz, és barátságaid is addig tartanak, amíg élsz. Nagy terveid vannak a jövődre nézve: saját vállalkozást szeretnél alapítani, és mindent megteszel annak érdekében, hogy sikerüljön.

2. hold

Tízből hárman ezt a rajzot választják: a hold a jobb oldalon van, és a hullámok magasak. Ezt a képet az esetek többségében az erős személyiségek kedvelik, akik érzelmek által vezéreltek. Ők azok, akik döntéshozatalok alkalmával nagy figyelemmel hallgatnak szívük hangjára. Őszinték, nagylelkűek és kedvesek, és arra várnak, hogy hasonló emberekkel találkozzanak, ami rendkívül boldoggá teszi őket. A változásokat tárt karokkal fogadják, főleg ha azok előnyökkel is járnak.

Rutinjuk változatlan: ugyanazokkal a barátokkal töltik az időt, ugyanabba az étterembe járnak, és ugyanabban az időben, ugyanazon a napon látogatják meg szüleiket. Szeretnek mosolyt csalni mások arcára, mert úgy vélik, a boldogság az ő világuk motorja. Nem mindig megbízhatóak, de amint megtanulják ezt a képességet, megállíthatatlanok lesznek.

3. hold

Megfogott ez a kép? Nos, akkor ahhoz a 15%-hoz tartozol, akikben kellemes érzéseket keltett a bal oldalon lévő hold és a kis hullámok képe. Te a szellemi munkából nyered az igazi energiáidat.

Mindig is az átlag feletti intelligenciával rendelkeztél, így ezt a képességedet jó eséllyel tudományos cikkek írásával vagy akár logikai problémák megoldásával fejlesztetted. Éles elméd semmit sem hagy figyelmen kívül, és a jól fejlett intuíciód sok bonyolult helyzetből kihúzott már.

Társaságkedvelő ember vagy, akinek nagyon sok barátja van, de amikor munkáról van szó, inkább egyedül dolgozol (úgy véled, hogy jobb eredményeket érsz el, ha senki sem zavar). Néha féltékeny lehetsz mások sikereire, és dühít, ha valaki jobban teljesít nálad. Azonban, amikor jobban megvizsgálod a dolgokat, rájössz, hogy többet kell dolgoznod, hogy elérd azt a szintet. Tehetséges vagy a beszélgetésekben és az érvelésben, és képes vagy megragadni minden személy figyelmét, akivel találkozol.

4. hold

A tesztet elvégzők 35%-a teszi le a voksát ezen kép mellett. Ha te is közéjük tartozol, akkor tudod, hogy a nyugalom és a türelem két létfontosságú szempont az életedben: bármilyen döntést is hozol, az az abszolút nyugalmon alapul. A kíváncsiság az egyik legfontosabb tulajdonságod: mindent tudnod kell arról, hogy mi történik körülötted.

Szeretsz kimozdulni a városba és szórakozni a barátaiddal vagy a pároddal. Rendkívüli energiatartalékaid vannak, így mindig szeretnél valamit csinálni: például egy hegyi kirándulás is lázba hoz vagy olyan tevékenységek is, mint a bungee jumping. Az ilyen kimerítő napok után azonban kiadós pihenésre és kikapcsolódásra is szükséged van.