Menü Bezárás

A 47 éves nő nem hajlandó a saját korosztályába tartozó férfiakkal randevúzni: „A 40 év feletti férfiak unalmasak és nem öregszenek szépen”

Egy 47 éves nő elárulta, hogy nem hajlandó a saját korosztályába tartozó férfiakkal randizni, és ezzel meglehetősen nagy vitát váltott ki a közösségi médiában.

Az amerikai nő a TikTok-on osztott meg egy videót, amiben elmondta, hogy szerinte a 40 év feletti férfiak már nem figyelnek oda magukra eléggé, és nincs semmi humorérzékük. Azt is elmondta, hogy büszke a párkapcsolati preferenciáira, és nem titkolja azokat.

Elárulta, hogy a férfiak, akiket választ, néha akár 15 évvel is fiatalabbak, ennek pedig egyik fő oka az, hogy egyszerűen vonzóbbak fizikailag.

A nő egy hosszú házasság után a világjárvány idején vált el, és azóta próbál újra rátalálni a szerelemre. „A korombeli férfiak, legalábbis az én környezetemben, nem öregszenek szépen. Nem vigyáznak magukra” – mondta a videóban.

Hozzátette, hogy ezzel szemben ő igyekszik odafigyelni magára, és erőfeszítéseket esz annak érdekében, hogy mindig a lehető legjobban nézzen ki, ezért csak olyan férfiakhoz vonzódik, akik hasonlóképpen gondolkodnak.

A másik ok az, hogy szerinte a korabeli egyedülálló férfiak korábbi kapcsolataikból származó sebeket és csalódásokat hordoznak magukban, és nem hajlandóak erőfeszítéseket tenni, hogy elinduljanak a gyógyulás felé vezető úton.

„Nincs humorérzékük, nincs életkedvük és nincs intellektuális kíváncsiságuk. Unalmasak” – tette hozzá a TikToker.

A nő ugyanakkor elismerte, hogy ha igazán komoly kapcsolatba kezdene valakivel, nem választana olyan partnert, aki több mint 10 évvel fiatalabb nála, mert szerinte ebben az esetben nem lenne megfelelő a dinamika a kapcsolatban.

„A tíz év egy olyan időintervallum, amelyben két ember azonos szinten lehet, mert hasonló tapasztalatokkal rendelkeznek az életben. Ha az egyik fél ennél többel fiatalabb, akkor lehet, hogy egyáltalán nem voltak meg ezek a tapasztalatai” – magyarázta.

Hangsúlyozta, hogy szereti a fiatalabb férfiakat, mert jól érzi magát velük, de nem látja magát hosszú távú párkapcsolatban egy olyan férfival, aki fele annyi idős, mint ő.

A nő videójához több különböző reakció érkezett, voltak, akik szerint nem egészséges a gondolkodása, mások azonban egyetértettek vele.

„A párom 32 éves, én pedig 58 vagyok. Négy éve vagyunk együtt” – írta egy felhasználó. „Ugyanúgy érzek, mint te. Szerintem a korunkbeli férfiak öregek” – jegyezte meg egy másik kommentelő.

Egy harmadik hozzászóló pedig így fogalmazott: „Teljesen egyetértek. 43 évesen éreztem magamat a legjobban, amikor egy 25 éves férfival voltam kapcsolatban.”

„54 éves vagyok, és a férjem, akivel négy éve vagyok együtt, 27 éves” – tette hozzá egy negyedik felhasználó.