Menü Bezárás

“Boldogan élnek együtt 40 éve”: A paparazzik vakáció közben mutatták meg a 77 éves Hawn-t és a 72 éves Russell-t!

A 75 éves Goldie Hawn és a 70 éves Kurt Russell pedig lazán tartották a dolgokat, amikor együtt indultak el egy napos városnézésre St Tropezben szombaton.

A hollywoodi A-listerek, miután leszálltak a jachtról, sétáltak a kikötőben, és átböngészték a helyi éttermek és fagylaltozók menüjét.

Életszerető: Goldie Hawn (75) és Kurt Russell (70) lazán tartották a dolgokat, amikor együtt indultak el egy napos városnézésre St Tropezben szombaton.

Goldie úgy döntött, hogy fekete kerékpáros nadrágot és egy jól feszes felsőt visel, miközben vászoncipőbe bújt.

A színésznő holmiját egy fekete táskában hordta, és elegáns, széles karimájú krémszínű sapkával, aqua színű ékszerekkel és édes bokalánccal volt felszerelve.

Kurt színesebb öltözéket választott, többszínű kockás ingeket egy lila pólóval és többpántos járócipővel kombinálva.

A pár a sétájuk szüneteiben leült, Goldie pedig rugalmasságát mutatta meg, miközben nyújtózkodott.

Felkészülés: A hollywoodi A-listás jachtról leszállás után sétát tett a kikötőben Micsoda úriember: Kurt kinyújtotta a kezét, hogy segítsen Goldie-nak, miközben a nő végigment a folyosón

Éhes? A házaspár a helyi éttermek és fagylaltozók étlapjait böngészte

Néhány éve megkérdezték Goldie-tól, hogy mi a kulcsa időtlen megjelenésének és jó egészségének, amiről elárulta, hogy ezek meglehetősen egyszerűek.

A People -nek nyilatkozva azt mondta: „Nincs ilyenem. Én tényleg nem. Nem titok. Igyekszem meginni a levét. Igyekszem minden nap edzeni egy kicsit. Találok pillanatokat a napban.