Menü Bezárás

Nem értik a nézők, mit művel Krausz Gábor – Hogy bírta ezt Mikes Anna?

A TV2 népszerű valóságshow-jának, az Ázsia Expressznek a legújabb epizódja kiemelten nehéz pillanatokat tartogatott a versenyzők számára. A közép-amerikai kalandok után az ázsiai etapok még inkább próbára tették a játékosok tűrőképességét a fokozott nyüzsgés, a különleges klíma és a folyamatos nyomás miatt. Gyakran fordult elő, hogy a produkció kénytelen volt kisípolni a versenyzők által elhangzott heves megnyilvánulásokat.

Egyik ilyen epizód volt amikor Krausz Gábor egy sötét fülöp-szigeteki utcán tört ki, mondván: “Na, kicsim, tényleg, húzzunk haza innen a p****ba!”

Anna ekkor átölelte Gábort, és megnyugtatta. “Itt vagyok, mindenben, ez csak egy játék“ – mondta halkan.

Gábor később megosztotta érzéseit: “Nagyon szomorú voltam… Mindent megpróbáltunk, hogy elérjünk a célig. És nem is voltunk messze, amikor jött az sms… ha itt kell szállást keresnünk, ezen a környéken, akkor én eladom a vesémet, én abból kifizetek egy repülőjegyet, és abból vigyenek engem haza…”

Az Ázsia Expressz legutóbbi epizódjában Krausz Gábor ismét megmutatta, hogy neki időnként hirtelen elege lesz a játékból. Korábbi részekben már láthattuk, hogy Gábor hajlamos hirtelen hazamenni akarni, amikor a verseny nyomása túlzottan nyomasztóvá válik számára.

Ilyen helyzetekben rendszerint párja, Mikes Anna lép közbe, aki hihetetlen türelemmel és finomsággal tereli vissza Gábort a megfelelő lelki állapotba. Anna képessége, hogy nyugodtan kezelje a helyzetet és segítse Gábort kikecmeregni a nehézségek közül, döntő fontosságú a páros versenyben való előrehaladásához.

A legutóbbi adás azonban hosszabb és jóval negatívabb hangulatot árasztott, mint az előző epizódok. Gábor a séf szokásos szenvedélyével “gusztisan” morgott mindenért, és egyre inkább passzivitásba vonult. Olyannyira, hogy egy pillanatban úgy tűnt, feladja a küzdelmet. Ez a változás mindenkit meglepett, beleértve a nézőket is, akik közül sokan értetlenségüknek adtak hangot a közösségi médiában.

A fordulópont akkor következett be, amikor Ördög Nóra, a műsorvezető, közölte velük, hogy meglepő módon bekerültek az első három páros közé. Ez volt az első alkalom, hogy érzelem tükröződött Gábor arcán, ami felvillanyozta a nézőket és új reményt adott a versenyzőknek.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Ázsia Expressz (@azsiaexpressztv2) által megosztott bejegyzés