Menü Bezárás

A három testvér azt szeretné, ha ugyanaz a család fogadná őket örökbe

William, vagy becenevén Bobby 11 éves, és két öccse van, egy ikerpár – a 10 éves Aiden és Marshall. A három testvér jelenleg állami gondozásban van, és egy texasi gyerekotthonban élnek, de állandó otthont keresnek, és abban reménykednek, hogy ugyanaz a család fogadja örökbe őket, mert semmiképpen sem szeretnének elválni egymástól.

A fiúk szeretnek úszni, játszani és halloweeni édességet enni, és azt is őszintén bevallották, hogy elegük van a gyerekotthonból. Egy anyára vágynak, aki betakarja őket esténként, és egy apára, aki férfias dolgokra tanítja őket.

Lehetséges, hogy külön-külön már lett volna lehetőségük otthonra találni, de ők minden áron együtt szeretnének maradni.

Amikor egy riporter megkérdezte a testvéreket, hogy mit jelentenek egymásnak, mindegyikük egyedi és megható választ adott.

„Szeretetet jelentenek” – mondta Aiden, aki elsőként válaszolt, miután komolyan átgondolta a kérdést.

„Számomra barátságot jelentenek” – válaszolta Marshall.

„Olyan testvérek, akikkel jó halloweeni édességet enni. Volt egy egész zacskó halloweeni édességem, és szinte az egész elfogyott. És ezért őket hibáztatom” – felelte Bobby.

Aiden még hozzátette: „Családot szeretnénk. Sokkal régebb óta vagyok itt, mint Marshall és Bobby. 3 éve vagyok itt. Folyton egyik házból a másikba kellett költöznöm. Én kerültem ide először. Marshall másodikként, Bobby pedig utolsóként.”

Bár a fivérek örültek, hogy újra együtt lehetnek, mindennél jobban vágynak egy igazi, szerető otthonra, és nem akarnak folyton egyik helyről a másikra költözni. Egyszerűen csak azt szeretnék, ha valaki gondoskodna róluk, és együtt nőhetnének fel, mint minden testvér.