Menü Bezárás

A jó házasság titka, a feleség viselkedése! Ha erre odafigyelsz, a férjed a csillagokat is lehozza neked!

Egyre több nő panaszkodik arra, hogy nincs szerencséje a férfiakkal, ezért különböző tréningekre és szemináriumokra járnak, hogy megtanulják, hogyan lehet boldog a házasságuk.

Kedves hölgyek, ma bemutatunk nektek néhány olyan régi, de ma is érvényes szabályt, melyek boldogabbá tehetik a házasságot.

1. A szeretet a legfontosabb egy kapcsolatban!

2. Ne éheztesd a férfit, mert egy éhes férfi rossz ember lesz.

3. Ne kérj tőle lehetetlent, ne kérj egyszerre mindent. Mikor fáradtan hazaér, adj neki néhány percet, hogy pihenjen, 1 óra múlva is ráér megjavítani azt a dolgot.

4. Tiszteld a férjed szüleit, attól függetlenül, hogy megérdemlik vagy sem.

5. Ne támogasd az ellenségeit.

6. Ne ébreszd fel őt, ha nincs semmilyen sürgős dolog hagyd, hogy pihenjen.

7. Amikor a férjed ideges és mérges, akkor hagyd őt békén. Öleld meg, mond el, hogy szereted és rád számíthat. Támogasd, de ne ilyenkor kérd meg arra, hogy ezt, vagy azt szerelje meg. Ne bosszantsd még te is, mert abból csak vita lesz.

8. A férfi büszkeségére vigyázni kell.

9. Amikor a férjeddel beszélgetsz egy dologról, ne mond azt neki, hogy az ő véleménye nem számít.

10. Ne utasítsd vissza a szerelmét. Ha minden fontosabb a férjednél, akkor előbb – utóbb neki is minden fontosabb lesz a családnál.

11. Bátorítsd őt, mindig légy mellette, még akkor is, ha úgy gondolod, hogy most olyan dologba kezd, ami nem biztos, hogy menni fog neki. Ha a felesége nem, akkor ki lenne mellette?

12. Mindig várd őt szeretettel, mosolyogva.

13. Legyen a lakásban mindig kényelem és jó hangulat.

14. A nehéz helyzetekben bátorítsd őt, ne önts olajat a tűzre.

15. Ne becsüld alá őt más férfiak jelenlétében.

16. Beszéld meg vele a fontos dolgokat, ne egyedül döntsd el, hogy a gyerek melyik iskolába járjon, vagy milyen legyen az új bútor. Egy család vagytok, együtt kell fontos döntéseket hoznotok.

17. A házasságban szükség van az egyensúlyra. Ha neki rossz napja van, próbáld meg lelkesíteni, légy mellette. A későbbiekben te is ezt várhatod tőle.

18. Ne szórd a pénzt, a nagyobb kiadásokat beszéld meg a férjeddel. Te sem szeretnéd, ha ő a tudtod nélkül hatalmas kiadásokat vállalna.

19. Ne becsüld le soha a férjed a gyerekek jelenlétében, mert ő a gyerekeid apja. Akármilyen férj is, ő a férfi a házban, ha lerombolod a tekintélyét, azzal hatalmas kárt teszel a házasságodban.

20. Szeresd a férjed és akkor az ő szerelme is határtalan lesz.

Kedves hölgyek, szeressétek és tiszteljétek a férjeteket, mert akkor ő lehozza nektek a csillagot az égről, legyetek a férjeitek számára múzsák.

Egy bölcs feleségért mindent megtesz a férje, csak azért, hogy boldognak lássa őt.

Fogadjátok meg a fenti sorokban felsorolt tanácsokat és boldogak lesztek a férjeitekkel.