Menü Bezárás

„A legenda vége!” Liam Neeson legújabb kiruccanása heves viták tárgya lett

A rajongók nem ismerték fel Liam Neesont a friss családi fotón! 😬😳 Az ír színész, akire leginkább a „Schindler listája” és a „Michael Collins” című filmekben nyújtott szerepeiről emlékezhetünk, már a 7️⃣2️⃣ oldalra váltott!!! 🫣 Nagy meglepetés volt, hogy őszülő hajjal és ráncokkal látták a szívtiprót! 😧👎 Tartsd vissza a lélegzeted, mielőtt még ma meglátod őt ebben a cikkben! 👇

Nagy nyilvánosságot kapott Liam Neeson átalakulása a 72. születésnapja közepette. Az, ahogy a legendás színész megváltozott, nagy port kavart, és még néhány hűséges rajongója sem ismert rá azonnal. Feltűnően megöregedett külseje nagy port kavart a közösségi médiában.

Aki még nem tudná, hogy felesége, Natasha Richardson halála óta ő a fiai fő gondozója. Még a 70-es éveiben is szerető apja a fiúknak, és nem nősült újra, teljes mértékben az utódainak szentelve magát. Michael apja karrierjének nyomdokaiba lépett, míg Daniel más utat választott.

Utóbbi egy exkluzív fotót osztott meg barátnőjéről, Natalie-ról, a színészről és a jégkorongozó H. Lundqvistről. Karjukat összekulcsolva mosolyogtak a kamerába, mutatva a különleges köteléket, ami összeköti őket.