Menü Bezárás

A leghatékonyabb házi tisztítószer, amely eltünteti a koszt és a penészt a csempéről és a csempék közötti résztől! Csodálatos!

A makulátlan tisztaság elérése érdekében, lakásunknak minden kis zegzugát nagy odafigyeléssel takarítjuk. Számtalan esetben előfordul, hogy a fürdőszobában a gőz miatt a csempére és a csempe közé lerakódik a kosz vagy épp a penész.

Ennek eltávolítása érdekében nem elegendő egy szimpla csempeátmosás, ennél többre van szükség, alapos fertőtlenítés és fehérítés a csempék közti rétegekben.

Használhatjuk a kereskedelemben kapható tisztítószereket, de sajnos nem mindig a várt eredményt kapjuk. Van egy otthon elkészíthető fertőtlenítőszer, amely 100 % tisztaságot garantál bármilyen lerakódás esetében.

Szükségünk lesz a következőkre:

  • 1 liter víz,
  • 1/2 pohár szódabikarbóna,
  • 1/3 pohár citromlé,
  • 1/4 pohár ecet.

Töltsük a megadott mennyiségű vizet egy két literes üvegbe és adjuk hozzá a többi szükséges alapanyagot. Húzzunk gumikesztyűt a kezünkre, töltsünk a szerből egy szivacsra és kenjük be a problémás felületeket, hagyjuk így húsz percig. Ezután tegyünk egy kefére az általunk készített tisztítószerből és alaposan súroljuk át a csempét és a csempe közötti részeket. A végén meleg vízzel mossuk át a felületeket, ragyogó tisztaság lesz a munkánk eredménye.