Menü Bezárás

„A legjobb barátnőm apjához mentem feleségül. Nem zavar a korkülönbség, sem pedig a negatív komment!”

Becki Price 23 évvel fiatalabb, mint férje, Blue, de ez a boldogságuknak abszolút semmit nem jelent. Az életkor mindössze egy számjegy, a szerelem pedig nem ismeri a matematikát.

Amikor a családjaik előtt bejelentették, randiznak egymással, a fogadtatás messze sem a várt volt. A 23 év óriási különbség ahhoz, hogy azt kezelni lehessen, nem beszélve arról, hogy Blue kislánya Becki egyik legjobb barátnője, szóval valóban nem volt egyszerű a helyzet. Kilenc év távlatában azonban a pár férj és feleségként tolja a világ elé, mennyire boldog, és tesz a negatív véleményekre.

Becki 41 éves – nagyjából egykorú Blue legkisebb gyermekével, és az ő gyerekei szinte egyidősek Blue unokáival! Nem beszélve arról, hogy Becki a mostohaanyja lett a legjobb barátnőjének, tehát bonyolult a képlet. A házaspár viszont fittyet hány a rosszalló kommentekre, és boldogan éli az életét.

„Szeretem őt. Annyira jópofa! Sőt, egyenesen lenyűgöző. Chaterine és én legjobb barátok voltunk. A munkahelyen ismerkedtünk meg egymással, Blue-val pedig Chaterine által találkoztunk. A többi már történelem.” – fogalmazott Becki.

Hozzátette: „a korkülönbség sosem zavart minket. Rengeteg barátot, ismerőst veszítettem el amiatt, mert vele vagyok, és mert számukra ez furcsa volt. Aztán elveszítettem az édesapámat, és valójában őérte keltünk egybe. Gyakorlatilag az ő kívánsága volt. ’Gyerünk, házasodjatok már össze.’ – mondta, és mivel az élet tényleg rövid, meg is tettük ezt a lépést.”

A házaspárnak nem született közös gyereke.

„A negatív vélemények cseppet sem érintenek meg. A szavak leperegnek rólam. Nem érdekel, mit mondanak az emberek. Tudom, mim van. Ők viszont ezt nem tudják. Beckit sokszor megkérdezik, miért van velem, hisz csak egy vénember vagyok. Én viszont szerencsésnek érzem magam. Nem törődöm az emberek véleményével. Élvezzük egymás társaságát, ahogy mindig is tettük. Az élet túl rövid ahhoz, hogy erről lemondjunk.” – nyilatkozta Blue.