Menü Bezárás

A legjobb feleségek a horoszkóp szerint! Megértőek, kedvesek, velük a házasság egyszerű!

A házasság egy életre szól két olyan ember között, akik szeretik egymást és együtt akarják építeni a jövőjüket.

Mielőtt két ember erre a lépésre elszánja magát nagyon meg kell bízniuk egymásban és az sem mindegy, hogy ki mikor melyik csillagjegyben született, egyes személyek alkalmasabbak a házasságra, mások pedig kevésbé.

Kos

A Kos jegyében született nő mindig a sikerre vágyik és arra is koncentrál, rengeteg energiája van, mindig foglalkozik valamivel. Az élete nagy részét azzal tölti, hogy megvalósítsa az álmait, ő olyan nő aki nem adja fel.

Az ilyen nő férje boldog lehet mert a felesége óvni és szeretni fogja őt egész életében, a feleség lesz az a személy aki inspirálni és bátorítani fogja őt arra, hogy sikeres legyen. A legfontosabb dolog pedig az, hogy a Kos jegyében született nő mindig a férje oldalán fog állni bármilyen nehéz megpróbáltatásokon is kell keresztülmennie.

Rák

A Rák jegyében született nő odaadó, de nem mindig a legbátrabb mert nagyon érzékeny ezért könnyen sebezhető is. Ő olyan nő aki nem kockáztatni, nem akarja azt, hogy összetörjék a szívét.

Az a férfi aki egy ilyen nőt vesz feleségül és meg tudja győzni arról, hogy érdemes együtt élniük nagyon boldog lesz, mert a felesége mindig szeretni fogja őt, nem fogja eltitkolni az érzéseit, mindent meg fog tenni azért, hogy a férje kedvébe járjon és mindent megadjon neki amire csak szüksége van.

Oroszlán

Az Oroszlán jegyében született nő kissé elveszett lehet, ha a partnere nem figyel rá eléggé. Amikor kapcsolatról van szó akkor ő a domináns személy és emellett mindent ellenőriz, de ha a számára megfelelő személlyel élhet akkor nem lesz ennyire szigorú.

Az Oroszlán jegyében született nő szerelme olyan erős, hogy a szeretett férfi soha nem fog kételkedni benne. Egy ilyen nő mindig a kapcsolatuk megtartásáért fog harcolni és kimutatja az érzelmeit is.

Vízöntő

A Vízöntő jegyében született nő egy kapcsolat elején nem fogja kimutatni az érzelmeit, a szeretett férfinak várnia kell egy kis ideig, hogy elnyerje egy ilyen nő bizalmát. Amikor ezt sikerül elérnie az őszinteségével akkortól biztos lehet abban, hogy a felesége mindég bízni fog benne.

Ő lesz az a nő aki mindig a férje mellett fog állni és mindent meg fog tenni azért, hogy a családi életük boldog legyen.