Menü Bezárás

A nővérek ugyanazon a napon és ugyanabban a kórházban hozták világra a kislányaikat!

Két testvér, Brooke Dueringer és Ali White egy hét különbséggel tudták meg, hogy gyereket várnak.

A nővérek ugyanazon a napon és ugyanabban a kórházban hozták világra a kislányaikat!

“Ali valóban már régebb tudta, egyik este meglepett minket a nagy bejelentéssel” – mondta a 28 éves Brooke Dueringer. “Volt egy olyan érzésem, hogy terhes vagyok, de nem szóltam senkinek, mert előbb szerettem volna biztos lenni a dologban. Körülbelül egy héttel később tudtam meg, hogy én is terhes vagyok. Ali segített megcsinálni a terhességi tesztet, majd elmentünk és elmondtuk a családnak. Persze azt gondolták, hogy viccelünk”.

A lányok alig tíz percre laknak egymástól Augustában, így az egész terhesség alatt minden tapasztalatukat megosztották egymással.

“Ali volt az úttörő, ő ment be előbb az orvoshoz, majd mikor kijött, elmondta, hogy mi fog történni” – tette hozzá Dueringer. A barátiak viccelődtek, hogy mi van, ha ugyanazon a napon fognak szülni, de a lányok nem élték bele magukat nagyon, hiszen legalább öt nap különbséggel voltak kiírva.

Amikor Dueringer már a kórházban várta a baba érkezését, Whitenak kezdtek jelentkezni az összehúzódásai, majd nem sokkal később ő is bekerült két szobával arrébb ugyanabba a kórházba.

Dueringer augusztus 6-án hozta világra a lányát, Palmer Rae-t, majd alig hét órával később White is megszülte kislányát, Hudsyn Blaire-t.

“A férjeink oda-vissza jártak a szobák között. Később tudtuk meg, hogy az egész emelet rólunk beszélt” – mondta Dueringer.

Az újszülöttek, Hudsyn és Palmer, édesanyja, nagymamája, dédnagymamája és üknagymamája mind Augusztában élnek.

“Fantasztikus és egyben félelmetes élmény volt. Nem gondoltuk, hogy ez valaha megtörténhet” – mondta Dueringer. “Nagyon fantasztikus volt, hogy a legfontosabb pillanatban mind ilyen közel voltunk egymáshoz, és mindenki ilyen közel volt hozzánk. Együtt éltük át ezt a csodálatos élményt.”

Fotók: Ali White Forrás: filantropikum