Menü Bezárás

A változás közeleg – Válassz egy varázsgömböt, és tudd, meg, hogy mi változik meg az életedben!

A változás szele közeleg, hogy pozitív áttörést hozzon életedben. Melyik varázsgömb vonzza leginkább a tekinteted? Olvasd el az üzenetét:

1-es Egy váratlan személy felbukkanása tölti meg életed szeretettel, szerelemmel. Lehet az egy új barát, egy hűséges, megbízható munkatárs, vagy egy új szerelem, ami hamarosan belép az életedbe, és pozitív változásokat indít el körülötted.

2-es Hamarosan erős szövetségre lépsz, és elköteleződsz. Lehet az egy személy, egy új project, egy munka, egy új ház, lakás, ami mellett döntesz, és végre ebben a dologban megleled életcélodat. Amire szívből igent mondasz azt most siker kíséri, és könnyedén haladsz előre.

3-as Meglepetés vár rád. Valami olyan, amit most még csak nem is sejtesz. Ezzel a meglepetéssel egy régi vágyad válik valóra és hozza el neked a beteljesülés örömét. Váratlan fordulatok, véletlennek tűnő események várnak rád, és hoznak neked boldog, örömteli időszakot.

4-es Hamarosan olyan megértésekre, felismerésekre jutsz életed eddigi történéseivel kapcsolatban, melyek alapjaiban változtatják meg eddigi világképedet és elképzeléseidet. Új dolgokat tanulsz meg önmagadról, és olyan utazást teszel a lelkedben, melyek által újfajta magaslatokban szárnyalsz.

5-ös Nagy tisztulás megy végbe életedben. Minden, ami régi, ami nem segít, támogat téged az utadon, azt elengeded. Minden, mi már nem hoz neked fejlődést, az elmarad mellőled, hogy egészen új dolgoknak adja át a helyét.

6-os Magasabb lelki szintre lépsz, és ez a lelki fejlődés és rezgésszint emelkedés most biztosít abban, hogy csodálatos embereket, helyzeteket vonzz magad köré. Minden gyógyul, minden átalakul. Minden a helyére kerül.