Menü Bezárás

Aktuális energiák – Most minden érted történik!

Az Univerzum rendszere csodálatosan van kitalálva, melyben minden történésnek célja, értelme van. Ez a cél a legnagyobb jó felé vezet. Erőt próbáló helyzetek történhetnek velünk most, melyek közben szeretném, ha tudnád: minden érted történik. Az Univerzum egésze érted munkálkodik és nem ellened!

Minden, ami most látható kívül, valójában egy céllal érkezett életedbe: fordulj befelé a te saját fényedhez, találj vissza a te saját erődhöz. Értsd meg ki vagy, értsd meg mi az életed értelme, és indulj el a nagyságod felé vezető úton.

Ez az az időszak, amikor tesztel az Univerzum: valójában elég erősen akarod, eléggé hiszel benne, biztos vagy magadban, az erődben? Nem fordulsz vissza a célod felé vezető útról és választod a könnyebb, ámde változást aligha kínáló utat? Képes vagy emlékezni az erődre? Képes vagy emlékezni a szeretet erejére? Képes vagy tenni a békéért? Képes vagy abbahagyni az ítélkezést…önmagad felett is?

Képes vagy akkor is hinni, ha nem minden úgy alakul, ahogyan azt eltervezted?

Aki hisz, kér, kitart, nem fordul vissza: ahhoz a segítség gyorsan megérkezik. Olyan helyekről bukkan fel a segítség, ahonnan legkevésbé sem várnánk, és minden tökéletes időzítés szerint érkezik meg hozzánk.

Belső békéddel most kapcsolódhatsz az Univerzum számodra tartogatott megoldásaihoz, melyek gyorsan hoznak gyógyulást, békés megoldásokat.

A héten tapasztalhatsz, tanulhatsz: önmagadról, nagyságodról, és az igazságról: a fény és a szeretet mindent felülíró gyógyító erejéről.

Emlékezz: minden pillanatban választhatunk: fény és sötét, szeretet és félelem között… válaszd a fényt, válaszd a szeretetet!