Menü Bezárás

Amit meglátsz a képen sokat elárul arról, hogy milyen vagy a szerelemben

Egy érdekes teszt, mely sokat elárul a szerelem terén tanúsított viselkedésedről!

Általában mindenki szívesen végez vizuális teszteket. Ezek egyszerűek, és nekik köszönhetően rávilágítást kaphatunk a tudatalattinkban zajló dolgokra.
Elvégzésük nem jelent nehézséget, hiszen mindössze az előttünk lévő képet kell figyelmesen megnéznünk és megneveznünk azt, amit elsőre fel véltünk fedezni rajta!

1. Ha a fenti képen egy nő arcát láttad

Ez arra utal, hogy nagyon érzelmes ember vagy. Az érzéseidet általában nem tudod elrejteni. Mindig elmondod őszintén, amit szeretnél.

Ha elégedetlen vagy valakivel, akkor ezt nyíltan a szemébe is mondod. Időnként ez a viselkedésed hátrányodra lehet, ám ennek ellenére környezeted nagyra becsüli az őszinteségedet. Mindig készen állsz arra, hogy segíts a rászorulókon, ha azonban valaki megbánt téged, azt soha nem fogod elfelejteni.

2. Ha a fenti képen egy tájat véltél felfedezni

Akkor olyan személy vagy, aki úgy látja ezt a világot, ahogy az valójában van. Amikor egy kapcsolatot építesz, inkább az elméd irányít, mint a szíved. Támogatod azt az elvet, miszerint, „Bízz magadban, de ne veszítsd el az éberséged!” Bár nem vagy hajlandó túlzott szerelmi történetekre, segítesz partnered álmainak valóra váltásában.

A kapcsolataidban nagyon hűséges típus vagy. Soha nem leszel lusta, de hajlamos vagy felhalmozni magadban negatív gondolatokat. Erről azonnal beszélj partnereddel, és próbáljátok megoldani ezt a problémát. Partnered számára ugyanis te jelented az inspirációt!

Forrás