Menü Bezárás

Apasági tesztet csináltattak az unokának a nagyszülők, hogy megbizonyosodjanak fiuké a gyerek

A bizalmatlan nagyszülőknek egy apasági tesztre volt szükségük, mielőtt a saját fiúk gyerekét elfogadták unokájukként.

Apasági tesztet csináltattak az unokának a nagyszülők, hogy megbizonyosodjanak fiuké a gyerek

Egy 22 éves nő és barátja 4 éve voltak együtt, amikor megszületett közös gyerekük, azonban a fiú szülei mindvégig kételkedtek abban, hogy tulajdonképpen a fiúk a pici apja. Annak ellenére, hogy már egy ideje együtt vannak, a szülők mégsem kedvelték a nőt, sőt pénzt ajánlottak fel neki cserében, hogy elhagyja a fiukat. Amikor megszületett a kislányuk, akkor minden határt túlléptek, és apasági tesztet követeltek.

“Mint minden párkapcsolatban, nekünk is voltak problémáink, de úgy gondolom, hogy a legtöbb feszültség a párom szülei miatt alakult ki. Akkor találkoztunk, amikor ő egyetemre járt, és mivel én csak egy pincér voltam, mindig azt gondolták, hogy a pénzéért vagyok vele. Hat hónappal ezelőtt, bár nem terveztük, de megszületett a gyönyörű kislányunk.” – írta a nő a Reddit-en.

A fiú szülei már a terhesség első pillanatától kezdve nem örültek. Kételkedek abban, hogy tulajdonképpen ki is a gyerek apja, és bizonyítékot akartak.

“A párom mindent megtett annak érdekében, hogy normális legyen köztünk a viszony, de mivel eléggé elviselhetetlen emberek, állandóan kritizáltak, mindig beleszóltak mindenbe” – tette hozzá a nő. “A lányunk születése után rendesek voltak, ha kellett vigyáztak rá, felajánlották a segítségüket, és megvásárolták, ha valami fontosabb dologra volt szükségünk. Ruhákkal és játékokkal kényeztették.”

Úgy tűnt, hogy a dolgok kezdenek jól alakulni, ám egyik nap a fiú nagyon rossz hangulatban érkezett haza.

“Először nem akarta elmondani, de végül úgy döntött, hogy a legjobb, ha tudom. Elmondta, hogy a szülei kb. egy hónappal a születése után elvitték a lányunkat apasági vizsgálatra. Természetesen az eredmények azt igazolják, hogy a párom az apja, de teljesen kiborultunk tőle, hogy ilyen dolgot csinálnak a hátunk mögött.” – mondta feldúltan a nő.

A fiatal anyuka hirtelen, első felindulásból cselekedett, amikor meghallotta mi történt.

“Felhívtam a szüleit, és azonnal elmondtam nekik, hogy megszakítjuk velük a kapcsolatot. Mondtam, hogy nincs szükségem a pénzükre, és undorítónak tartom, hogy így lealacsonyodtak. Azt mondtam, hogy nem akarom a lányomat olyan emberek közé engedni, akik ennyire lenéznek, és semmibe vesznek.” – írt a nő a Redditen. Forrás