Menü Bezárás

Az 58 éves Rosita Celentano büszke a ráncaira – inkább öreg és boldog szeretne lenni, mint egy gumiarcú valaki

Az öregedésre a társadalom, amelyben élünk, gyakran úgy tekint az öregedésre, mint egy olyan folyamatra, amely szinte a nyugtalanság és az alkalmatlanság érzését kelti.

Olyan társadalomban élünk, ahol úgy tűnik, az a trend, hogy egyre fiatalabbnak kell kinéznünk és éreznünk magunkat.

Ez azonban nem vonatkozik az 57 éves Rosita Celentanóra, aki az Instagramján ünnepli az öregedés szépségét és mindazt, ami ezzel jár.

Rositától, Adriano Celentano és Claudia Mori híres lányától nem idegen a reflektorfényben való élet. Celentano ugyanis számos fontos tapasztalatot szerzett színésznőként és televíziós műsorvezetőként egyaránt.

Rositától tehát elvárható lenne egyfajta „alkalmazkodás” a szépség egy bizonyos időszakban kiüresedő kánonjaihoz.

Rosita azonban mindig ellene van azoknak az olykor lehetetlen normáknak, amelyeket a társadalom a nőkre rótt.

Különösen az Instagramon közzétett egyik posztjában a színésznő és műsorvezető nagyon őszintén és őszintén meséli el a történetét: „Még mindig méltóságteljes és sugárzó öregasszony leszek (ahogy egy kedves barátom🥰 mondja)… az öregedés tudása elkerülhetetlenül arra vezet, hogy a helyes dolgokat tápláljuk az utunkon. 🌿”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

🌹 (@rositacelentano_) által megosztott bejegyzés

A továbbiakban azt állítja, hogy: „Szeretem a hajam kifehéredését, egészséges iróniával fogadom az elkerülhetetlen testváltozásokat, és nevetek rajta, minden alkalommal egyre többet…”.

Celentano nemrég ismét foglalkozott a témával, ismét az Instagramján keresztül. Egy friss fotójához azt írja: „Az idő jelei ellenére is megnyugtató a boldog arc? És mennyire zavaróak tudnak lenni a retusált és felpuffasztott gumiarcok…🥺😱”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

🌹 (@rositacelentano_) által megosztott bejegyzés

Rosita így folytatja: „Ezen a képen, amit tegnap készítettem Susyval, én magam játszottam el az öregedést, és tudod mit? Két boldog fiatal öregasszonyok vagyunk. És ilyen is szeretnék lenni! EGY BOLDOG FIATAL ÖREGASSZONY! 🥀 és tudom, hogy sikerülni fog. Mert születésem óta ezen dolgozom…✨”

Nagyon örülünk Rosita szavainak és annak, hogy elfogadja magát olyannak, amilyen!

Te mit gondolsz Rosita Celentano üzenetéről? Oszd meg a cikket barátaiddal és családoddal!