Menü Bezárás

Az átváltozás ideje

Drámai és izgalmas időkbe léptetek. Az energia egy hulláma halad keresztül a galaxisotokon, amelyik megváltoztatja mindazon élet menetét, melyet megérint. Ez a hullám az energia és anyag belső természetére hat, magasabb vibrációs szintre hozza. Mostanában kezd hatni a földi síkra, ti már érezhetitek a fény magasabb vibrációinak hatását. Több hirtelen felismerést tapasztalhattok, gyakoribb médiumi és telepatikus élményeket, és mélyebb szükségét érezhetitek annak, hogy tudjátok életetek célját és be is teljesítsétek. Érezhetitek azt is, hogy kevesebb az időtök és több a tennivaló, mert ez a hullám megváltoztatja az idő természetét.

Itt a nagy átalakulás ideje.

Régi prófétáitok megjövendölték ezt a hullámot, a nagy átváltozás gondolata a ti időtökben érett meg, hogy felkészíthessen benneteket. Sokan úgy látták előre (a mostani periódust), mint a Föld nagy felfordulásának idejét. Ilyen zűrzavar nem szükségszerű; ez inkább belső változások szimbóluma, amelyek bekövetkezhetnek a gondolatban, érzésekben, abban a hozzáállásban, ahogy a dolgok „alacsonyabb természetét” a magasabbal helyettesítjük. Meglovagolhatod ezt a fényhullámot, sokkal több örömöt, békét, szeretetet tapasztalhatsz, mint korábban bármikor. Kezdj hozz spirituális növekedéssel, azzal, hogy kapcsolódsz Felsőbb Énedhez, hogy dolgozol a fénnyel. Tegyél kis lépéseket, és ahogy megjelenik a hatás, növekedj harmóniában a természettel és a Földdel, így leszel képes befogadni a hullám által hozott magasabb vibrációkat.

Fénytestet fogtok építeni.

A fény új, erős hatása kialakítja a fénytestet az emberi aurában. A fénytest kezdeti fázisban a szív körül, és kicsit a szív fölött a mellkasi területen épül ki. Sokan közületek mellkasi panaszokat, vérbőséget, szívritmuszavarokat kaphatnak, ahogy a fénytest kialakul ezen a területen. A fény új hulláma arra késztet benneteket, hogy megnyissátok a szíveteket, és mind az energiatestbeli, mind a fizikai szívet magasabb vibrációra hangolja. A fénytest lehetővé teszi számotokra, hogy a fény sugárzó forrásává váljatok. Ahogy a Föld létrehozza saját mágneses mezejét, úgy hozza létre fénytestetek a sugárzó fényt és a spirituális erőt, amelyek segítenek nektek és másoknak tovább fejlődni. Ahogy sugárzóbbá váltok, fokozottan érzékenyek lehettek a táplálkozásra. Érezhetitek úgy, hogy szeretnétek megváltoztatni az étkezési szokásaitokat, vagy a fizikai fittség új szintjeit elérni. Engedjétek, hogy testetek irányítson a változásokban, hogy minél több fényt tudjatok megtartani és kisugározni.

Ahogy építitek fénytesteteket, intellektusotok egyre erősebb lesz, és egyre több intuíciótok támad. Úgy fogjátok találni, hogy egyre jobban vonzódtok a kreatív dolgokhoz és lényetek mind mélyebb rétegeit akarjátok elérni. Erősödő kapcsolatot és rokonságot éreztek minden életformával. Már láthatóak ezek az események az emberiség ébredő tudatosságában az állatok jogainak és természeti környezet fenntartásának mozgalmaiban.

Az emberiség telepatikus képességei kifejlődnek.

Előkészítitek a telepatikus fajjá válást. Az előkészület része, hogy tudatossá váltok sok egyéb valóságra. Tapasztalhatjátok az új információk folyamatos özönét és új források megnyílását.

Ez segít tisztánlátásotokat fejleszteni, hogy eldönthessétek, melyek a ti igazságaitok. Amikorra tökéletesen megnyíltok telepatikusan, szeretnétek majd egy képességet, amely megválogatja, hogy mi kerül a tudatotokba, hogy képesek legyetek középpontotokban maradni, hogy megérthessétek és elengedhessétek azokat a szempontokat és hiedelmeket, melyek nem harmonizálnak a sajátjaitokkal. Azért inkarnálódtatok ide, hogy felépítsétek a fénytesteteket és magasabb vibrációs szintre hozzátok az anyagot. Ezt az átalakulást nevezzük spirituális növekedésnek. Ahogy nősz, magasabb éneddé válsz, egy fénylénnyé. Ahogy nősz, elhozod felsőbb éned magasabb, finomabb energiáit az anyagba és átalakítod ezen dimenzió tudatosságának lehetőségeit.

Sokan közületek nagyon érzékenyek az energiára. Ez az érzékenység lehetővé teszi, hogy érezzétek, irányítsátok, használjátok a most érkező finomabb, magasabb energiákat. Önkéntesek vagytok, hogy ti legyetek az elsők a hullám tetején, ahogy keresztülsöpör a földi síkon. Megtalálhatjátok a lehetőségeket a növekedésre, önmagatok gyógyítására, majd mások segítésére, amikor ők is megérzik a hullám „ütését”. Észreveheted, hogy az utóbbi néhány évben gyorsan fejlődtél, sok átalakuláson mentél keresztül, sok új dolgot tanultál. Ahogy ez a hullám egyre erősebbé válik egyre több és több ember ébred ugyanazokra a tapasztalatokra, melyeket ti már most is éreztek. Ahogy ez bekövetkezik egyre több lehetőségetek lesz tanítóvá, a fény forrásává válni.

Hullám hullám hátán közelít a magasabb tudatosság. Mindegyik hullám létrehoz egy óriási csoportos megnyílást, melyet a hullám csökkenése közben az integrálódási szakasz követ. A magasabb vibráció minden hulláma nagyobb lesz, mint az előző. Hatásuk is egyre észrevehetőbb lesz, mert az emberek növekvő számban észlelik. Egyebek mellett ezek a hullámok növelik vágyatokat, hogy a spirituális fejlődésre és életetek magasabb céljaira figyeljetek. Ezek a hullámok segítenek nektek felfedezni saját magatok magasabb dimenzióit és magasabb tudatállapotokat elérni.

Az új hullámok először kavarodást hoznak; felrázhatják életed dolgait, változásokat hozhatnak létre, hogy magasabbra léphess. Ahogy megtörténnek a változások, könnyebb lesz felfelé haladnod és felsőbb éneddé válnod. Amint azonosulsz felsőbb éneddel, többé nem zavarnak a hullámok, képes leszel erejüket arra használni, hogy egyre magasabbra emelkedj, és céljaidat gyorsan megvalósítsd.

Fontos, hogy kövesd belső hangodat.

Kezdetben sok ember elutasíthatja ezeket a váltásokat. Számukra teljes változás következhet be életszemléletükben és életmódjukban. Néhányan úgy érezhetik, hogy képtelenek kezelni a magasabb energiákat és az alkoholon vagy drogokon keresztül menekülnek előlük. Mások próbálják fenntartani a régi szokásaikat és úgy érzik egyre jobban harcolniuk kell. Többen a az új utak kritizálásával, kétségekkel vagy szkepticizmussal reagálnak. Vannak, akiknek sok küzdelmet és fájdalmat kell megtapasztalniuk, mielőtt megfigyelnék és elfogadnák belső hangjuk üzeneteit. Bármikor dönthettek úgy, hogy elfogadjátok a belülről jövő tanácsokat és akkortól örömteli és gyors lesz növekedésetek.

A magasabb vibrációk elutasítása egyre súlyosabb következményekkel járhat. Ha életed egy területe elakadt, szerencsétlen, nem működik, ez kihat az összes többi területre is. Nem hagyhatod tovább figyelmen kívül életed azon területeit, amelyekkel nem akarsz foglalkozni. Ha nem szereted a munkádat, zavar van egy kapcsolatodban, vagy zavaró környezetben élsz, ez el fogja szívni az életerődet minden egyéb területen is.

Az energiának ez a hulláma össze fog ütközni életed azon területeivel, ahol a legkevesebb a tisztaság és a harmónia. Ez az új hullám kifényesíti az életedet, de csak ott tudod megtartani a fényt, ahol már megvan a tisztaság és a harmónia. Úgy fogod találni, hogy életed nem működő területeinek megoldása válik számodra a legfontosabbá, és ez hozza majd a legnagyobb növekedést is.

A legjobban azzal segítesz az emberiségen, ha békés, nyugodt úton változol.

A fény ezen hullámához való igazodásod segítheti az emberiség és a Föld nyugodt, békés átalakulását. Ahogy elfogadod a változásokat a saját életedben, rátalálsz növekedésedre és könnyen elengeded azokat a dolgokat, melyek már nem szolgálnak téged, ez hatással lesz az emberiség és a Föld átalakulási folyamatára is. A magasabb frekvenciákra való áttérés így több szeretettel meg örömmel és kevesebb fájdalommal meg felfordulással jár.

Bár az új energiák egyre növekednek, hatásuk még nagyon finom. Számodra, aki már behangoltad tudatosságodat channeling (médiumi közvetítés), meditáció vagy egyéb tudattágító technikák segítségével, ezek az energiák már jelentősek.

Figyelemmel neveld lényedet.

A magasabb energia hullámában úgy fogod találni, egyre fontosabb nevelned, ápolnod önmagad, és elfogadni a belső késztetéseket, melyek örömteli tevékenységek felé terelnek. Ahogy neveled lényedet, erősödik benned az igény, hogy együttműködj másokkal. Az eljövendő új időkben a réginél sokkal fontosabb szerepe lesz a közösségnek, a családnak, szeretteiddel való kapcsolatodnak. Úgy érezheted, hogy kapcsolódni akarsz azokhoz, akik hasonlóan látják a világot. Sokak számára ideális lesz, hogy együtt dolgozhatnak. Az emberiség sokkal bensőségesebb és csoport-orientáltabb lesz.

Már ti is tanúi lehettetek az emberiség közös munkája kezdeteinek, ahogy telepatikus úton próbáltak változásokat létrehozni világbéke-meditációkkal. Milliók közös erőfeszítése már alapos befolyást gyakorolt sok ember spirituális ébredésére, és meggyorsította az emberiség spirituális átalakulását.

A bolygótokhoz most közeledő magasabb vibráció most sokkal jobban illeszthető a spirituális ösvényen járáshoz, mint korábban bármikor. Ahogy belső sugallataid hatására meghozod a változtatásokat, karriered megindul, terveidet siker koronázza, bármit megkapsz, amely számodra a magasabb jót szolgálja.

Tovább már nem kérdés az általad kívánt dolgok birtoklása, de légy biztos benne, mit kérsz – mert azt fogod kapni. Amit kérsz egyre gyorsabban és gyorsabban megjelenik a magasabb síkokon működő manifesztációs törvények szerint. A felsőbb dimenziókban közvetlenül megtapasztalod gondolataid hatását.

Ezelőtt soha nem volt még ilyen sok ösvény, ilyen sok lehetőség. Most választhatsz, milyen valóságot akarsz megélni. Ezen új energiák legfontosabb aspektusa, hogy az öröm, a növekedés, az életteliség új lehetőségeit kínálják. Segítenek ráébredni, hogy többdimenziós lény vagy, és abban, hogy haszonélvezője légy az emberiség fejlődése nagy tervének és felfedezd, hogy mi a szereped az átalakulás e csodálatos, izgalmas periódusában.

Forrás: espavo.hu, Szigeti Antal fordítása