Menü Bezárás

Az egypetéjű hármas ikrek egyszerre mentek férjhez egy fantasztikus hármas esküvőn

Az esküvő minden ember életében fontos pillanat, és ezeknek a hármas ikreknek még a szokásosnál is különlegesebb mérföldkőnek számított, mivel mindhárman ugyanazon a napon mondhatták ki a boldogító igent.

Tagiane Bini, Rocheli Bini és Rafaela Bini nemcsak az anyaméhen osztoztak meg, de évekkel később az esküvőjük napján is, 2015. március 21-én. Számukra ez rendkívül fontos volt, és már több mint egy éve tudták, hogy egyszerre akarnak oltár elé állni.

A brazíliai nővérek hagyományos katolikus szertartást tartottak, és a különleges esküvőre egy külön oltárt kellett készíteni a három pár számára, hogy mind egyszerre fogadhassanak örök hűséget egymásnak a templomban.

Az egypetéjű hármas ikrek egyszerre mentek férjhez egy fantasztikus hármas esküvőn
Fotó: Facebook

De a hármas ikrek nemcsak az esküvő napján osztoztak meg, a menyasszonyi ruhájuk sőt, még a sminkjük is egyforma volt, bár eredetileg azt tervezték, hogy eltérő frizurát és megjelenést választanak.

A három menyasszony így végül a megtévesztésig hasonlított egymásra, de a csokraik különbözőek voltak, ami a vendégeknek is segített megkülönböztetni őket egymástól: Tagiane virágai pirosak, Rochelié kékek, Rafaelaé pedig sárgák voltak.

A nővérek 29 évesek voltak, amikor férjhez mentek, és hihetetlenül boldoggá tette őket a tény, hogy megosztozhatnak ezen a különleges napon. A mesébe illő esküvő ráadásul meglehetősen nagyszabású is volt, több mint 600 vendéggel, így a nővéreknek meg kellett osztaniuk a szervezői munkát, hogy minden tökéletesen sikerüljön.

Az egypetéjű hármas ikrek egyszerre mentek férjhez egy fantasztikus hármas esküvőn
Fotó: Facebook

Az esküvő napján 18 koszorúslány sétált végig a Catedral Nossa Senhora Aparecida főhajóján – a menyasszonyok koszorúslányai különböző színű ruhákat viseltek, amik megegyeztek a csokrok színével.

A vőlegények beismerték, hogy a múltban néhányszor összetévesztették a nővéreket, de az esküvő napján ez szerencsére nem okozott gondot. A különböző színű csokrok is sokat segítettek, de Tagiane vőlegénye, Eduardo azt mondta, onnan tudta, melyikük az ő menyasszonya, hogy „ő volt a legszebb”.

A Bini családban egyébként gyakoriak az összevont esküvők, és ez már több rokon esetében is bevált hagyomány volt. A történet az interneten is elterjedt, és a felhasználók többsége nagyszerű ötletnek tartotta a hármas esküvőt. „Szerintem ez nagyon kedves. Meg akarták osztani egymással a nagy napjukat” – írta az egyik hozzászóló.

„Nem gyakran fordul elő, hogy testvérek, különösen hármas ikrek egy napon házasodjanak össze” – tette hozzá egy másik felhasználó.

„Ez lehetett életük legédesebb pillanata. És maga a tény, hogy együtt sétáltak oltár elé” – ismerte el egy harmadik válaszadó is.

Az egypetéjű hármas ikrek egyszerre mentek férjhez egy fantasztikus hármas esküvőn
Fotó: Facebook

Olyanok is akadtak, akik nem tudták volna elképzelni ugyanezt önmaguk számára, de ennek ellenére értékelték a nővérek történetét. „Nagyon bosszantó lenne hármas ikernek lenni, de nagyon örülök nekik, hogy mindannyian egy helyen és időben tapasztalhatták meg életük legjobb pillanatait.”

„Elképesztőnek találom, hogy mindhárom nővér egyszerre lett szerelmes, és hogy mindhárom pár egyszerre állt készen a házasságra” – írta egy másik felhasználó.

Volt azonban olyan is, aki egyáltalán nem tartotta jó ötletnek a közös esküvőt: „Soha nem akarnék a nővéremmel egyszerre férjhez menni. Ez egy különleges nap, ami csak rólad szól. Szükséged van a saját identitásodra az élet bizonyos pillanataiban. Nem kell mindent megosztanod úgy, ahogy valószínűleg ők is tették egész eddigi életük során.”