Menü Bezárás

Az összetört szívű menyasszony könnyek között osztotta meg, hogy a 88 meghívottból végül alig a fele jelent meg az esküvőjén

A menyasszony a TikTokon osztotta meg elkeseredését, miután a 88 meghívottból, akik mind megerősítették, hogy részt vesznek az esküvőjén, végül csak 40-en jelentek meg a nagy napon, pedig a pár nagy összeget szánt rá, hogy tökéletessé tegye a különleges alkalmat.

A 18 éves Gray Narvaez-Dragion dokumentálta saját, és párja, Nyx csalódottságát a TikTokon, és megosztott egy videót a történtekről. A felhasználók többsége rendkívül támogató volt, és a megjelent vendégek közül is többen vigasztalták a csalódott ifjú párt.

A szívszorító videón, amit már több mint nyolc millióan néztek meg, az esküvői fogadás helyszíne látható, és egyértelműen látszik, milyen kevés vendég vett részt azon valójában, miközben a megterített asztalok többségénél senki nem ült.

„88 ember válaszolta azt, hogy ott lesz, de még 40-en sem jelentek meg” – írja a leírásban.

A menyasszony azt is elárulta, hogy végül a fogadás nagy részét lemondták, és párjával együtt borzalmasan érezték magukat. „Lemondtuk a csillagszórókat, a táncot, a vacsorát… az egész fogadás félbeszakadt. Órák óta sírok emiatt” – magyarázta egy hozzászólásban.

Gray később egy sor másik videót is megosztott, bemutatva, hogy reagáltak párjával, amikor esküvői terveik váratlanul meghiúsultak, valamint azt is, mennyi pozitív és támogató választ kaptak az első videó megosztása után.

Az egyik videó, amelyen Gray sminkjét már tönkretették a könnyek, a következő szöveggel jelent meg: „Szó szerint együtt ültünk a párommal az üres szertartásteremben és sírtunk.”

Egy másik kommentben az ifjú házas hozzátette: „Sokat költöttem arra, hogy mindenki számára élvezetessé tegyem ezt az alkalmat. Mindenkinek hűtő mágnesekkel és szappanokkal készültem ajándékba, és rengeteg megmaradt ezekből. Nyx kis díszüvegeket készített mindenki számára, és hajnali 2:30-ig fent voltunk, hogy mindenki számára szórakoztatóvá tegyük a fogadást” – magyarázta.

„A pénzem nagy részét a vendégeknek szánt dolgokra költöttem… és szinte senki sem jelent meg. A mágneseinket elnézve elfog a sírás. Még az egyedi készítésű szappanaimat sem tudom használni, mert attól is sírva fakadok. Miért nem jöttek el? Olyan sok időt szántam rá, hogy mindenki bevonva érezze magát.”

Azok a vendégek, akik részt vettek az esküvőn, valamint a közösségi oldal felhasználói igyekeztek megvigasztalni az elkeseredett nőt. „Gyönyörű szertartás volt, és azoknak, akik nem jelentek meg – ez az ő veszteségük” – állt az egyik hozzászólásban.

Az egyik vendég pedig a következő szavakkal vigasztalta a menyasszonyt: „A mi asztalunk IMÁDTA a szappanokat és a „varázsüvegcséket”. Nagyon kedves ajándékok voltak, és nagyra értékelem őket.”

„Hatalmas áldás, hogy részese lehettem ennek a napnak, ti ketten mindig is nagyon erősek voltatok, és mindig is azok lesztek. Nagyon szeretlek benneteket. Megtiszteltetés volt mellettetek lenni” – írta egy másik vendég, az egyik koszorúslány pedig hozzátette: „Nagyon szeretlek mindkettőtöket, te és Nyx megérdemlitek, hogy az egész világ a tiétek legyen.”