Menü Bezárás

Az Univerzum minden vágyadat teljesíti, csak kérned kell!

Gondoltál már arra, hogy minden vágyad teljesülhet? Igen! Minden vágyad valóra válhat!

Minden megtörténhet! Az Univerzum a gondolatainkat energiaimpulzusként rögzíti és szigorúan betartja a teljesítést, eleget tesz vágyainknak.

Az Univerzum érzi az energiákat. Azt érzi, hogy mennyire erősen gondolsz és hiszel az adott dologban. Gyakran előfordul, hogy valamire gondolunk, és hirtelen megijedünk. És a félelem annyira erős energiával ’csap’ beléd, hogy annak ellenére, hogy csak 1 másodpercig volt a fejedben, az Univerzum érezte azt.

Sokszor gondolkodunk így: „Most nagyon nehéz idők járnak, nehéz megteremteni a lakást, nehéz anyagi biztonságban élni. stb.”

Az Univerzum teljesíti is a vágyaidat: „nehéz idők”, „nehéz lakás vásárlás” stb.

Vágyaidat a gondolat erejével érheted el! Használd számodra építően!

Fontos, hogy ha vágyakat fogalmazol meg, a ’ha’ szócskát ne használd! Kezeld úgy, hogy a ’ha’ szó nincs is a szótáradban!

Hangolódj össze vágyaiddal! Úgy képzeld el őket, mintha már megvalósultak volna. Minél nagyobb szeretettel és hittel gondolsz rájuk, annál hamarabb teljesülnek a vágyaid!

Életed egy olyan legyen, ahol nincs helye a szomorúságnak és a nyomorúságnak, csak a boldogságnak, hitnek, szeretetnek és a bőségnek!

Hidd el, hogy ez mind megvalósulhat! És ne feledd, hogy Te vagy a felelős a sorsod alakulásáért és megvan az erőd ahhoz, hogy jobbá tedd az életedet!