Menü Bezárás

Chuck Norris 5 hónapig aludt egy kanapén a felesége mellett, hogy segítsen neki felépülni

Chuck Norris 5 hónapig aludt a kanapén a felesége mellett, hogy segítsen neki a felépülésben! Közben 17 könyvet olvasott fel szerelmének!

A 82 éves Chuck Norris sikeres karriert futott be harcművészeti mesterként, hollywoodi színészként és két New York Times bestseller szerzőjeként. Több mint 30 karate stúdiót tart fenn, és többek között olyan hírességeket edzett, mint Steve McQueen és Priscilla Presley. Színészként a The Way of the Dragon-ban, a Missing in Action-ban, a Code of Silence-ben és a Delta Force-ban is szerepelt.

Feleségével, az egykori modellel, Gena O’Kelley-vel novemberben ünneplik a 24. házassági évfordulójukat, öt gyermekük és 13 unokájuk van. Norris kilenc évvel azután ismerkedett meg mostani feleségével, hogy elvált első feleségétől, Dianne Kay Holechektől. 1998-ban házasodtak össze, majd két évvel később megszülettek az ikrek.

Fotó: Chuck Norris/Instagram

“Szerelmem, életem, legjobb barátom, mindenem. Boldog 23. évfordulót az én gyönyörű feleségemnek, akivel Isten megáldott, amikor 25 évvel ezelőtt találkoztunk. Teljes szívemből szeretlek” – osztotta meg gondolatait Instagramon a múlt évben.

Genánál 2013-ban egy gyógyíthatatlan betegséget, rheumatoid arthritis diagnosztizáltak. A vizsgálat előtt kontrasztanyagot kapott, amely hónapokkal később fura testi tüneteket váltott ki nála. Úgy érezte, mintha az egész teste szétégne, beszéd- és memóriazavarokkal és állandó remegéssel küzdött.

Chuck ekkor hagyott fel a színészi pályával, és minden erejével arra koncentrált, hogy a felesége mellett legyen. Genát egy nevadai kórházban kezelték, Chuck pedig egy percig sem akart elmozdulni mellőle. Éjjel-nappal ápolta, ott aludt mellette a kanapén, közben pedig 17 regényt olvasott el.

Fotó: Chuck Norris/Instagram

„Öt hónapig csak feküdtem az ágyban, perfúzión, és éjjel-nappal ápolásra szorultam. Chuck mellettem aludt a kanapén, és soha nem mozdult el mellőlem. Azért imádkoztam, hogy életben maradjak, és fel tudjam nevelni a gyerekeimet” – nyilatkozta a színész felesége.

Miután Gena állapota javulni kezdett, egy pert indítottak a gadolínium-alapú MRI miatt, ugyanis, mint kiderült ez a típusú kontrasztanyag egyáltalán nem biztonságos. A feljelentést követően 10 millió dolláros kártérítést követeltek.

“Az elmúlt néhány évben Gena egészségére összpontosítottam. Most pedig együtt dolgozunk azon, hogy szót emeljünk az MRI kontrasztanyagok veszélyeivel kapcsolatban” – mondta Chuck 2017-ben.

Fotó: Chuck Norris/Instagram

A házaspár 2020-ban kijelentette, hogy visszavonja az ügyet anélkül, hogy egyezségre jutott volna. Úgy tűnik, Norris visszavonult a filmipartól, ennek ellenére még mindig látható különböző reklámokban. Most a felesége ápolására összpontosít, aki jelentős előrelépést tett a felépülésében.

Chuck Norris és felesége a texasi Navasota közelében élnek egy tanyán, ahol palackozott vizet készítenek, és a bevétel egy részét jótékony célra fordítják – többek között a Kickstart Kids nevű harcművészeti jótékonysági alapítványt is támogatják.