Menü Bezárás

Egy egyszerű teszt, amely felfedi a pszichológiai állapotod

A személyiségértékeléshez a pszichológusok gyakran olyan projekciós teszteket használnak, amelyek kétértelmű képeket tartalmaznak, hogy olyan válaszokat idézzenek elő, amelyek feltárhatják az alany személyiségét.

Nézd a képet 10 másodpercnél hosszabb ideig, és jegyezd meg mit láttál meg először.


Befejezted? Most görgess le a magyarázathoz.


1. Ha egy barlangot láttál:

Téged nagyon nehéz kibillenteni az egyensúlyból. Csendes ember vagy, aki csak a dolgok jó oldalát próbálja meglátni. A saját belső erőd és az optimizmusod miatt a negatív helyzetek nincsenek hatással rád. A hozzád hasonló embereknek gyakran kérik ki a véleményét és gyakran hívják segítségül.

Támogasd a szeretteid és oszd meg velük a pozitív energiád.

2. Ha egy UFO-t láttál:

Úgy tűnik, hogy mindig az összeomlás szélén állsz, és úgy tűnik bármikor felrobbanhatsz. A stressz alacsony érzékenységi szintje olyan egészségügyi problémákhoz vezet, mint az álmatlanság vagy gyakori rémálmok.

Ne fojtsd magadba folyamatosan az érzéseidet, és ne hagyd, hogy bármilyen kis dolog felbosszantson. Ez migrént, émelygést és egyéb szövődményeket okozhat.

3. Ha egy idegen arcát láttad:

Hajlamos vagy problémát csinálni a semmiből. A szokás, hogy mindenen felhúzod magad, gyakori stresszhez vezet.

Szedd össze magad, és ne pazarold az energiád felesleges dolgokra. Nehéz helyzetben, próbáld meg más irányból megközelíteni a problémát, hogy megkönnyítsd a stressz elleni küzdelmet, próbálj légzési gyakorlatokat végrehajtani – valóban képes segíteni. Végy mély levegőt az orrodon és lassan fújd ki a szádon.

Az eredmények egyeznek a jelenlegi állapotoddal? Oszd meg velünk a hozzászólásoknál!