Menü Bezárás

Egy nő egész évben a menyasszonyi ruháját viselte, azt is elárulta miért

Ha más ruhákat többször is felveszünk különböző alkalmakra, azt minden hölgy tudja, hogy az esküvői ruha, modelltől függetlenül, csak egy alkalommal viselhető az életben, a nagy napon. Egy nő ennek ellenkezőjét akarta bizonyítani, amikor egy esztendőn keresztül viselte az esküvői ruháját, és ennek oka szinte hihetetlen.

Amikor megvette menyasszonyi ruháját, Dawn Winfield-Hunt meg volt győződve arról, hogy csak az esküvő napján fogja viselni, de a másnap megrendezett bulin meggondolta magát. Az esküvő utáni napon szervezett grill partin, a nő újra felvette fehér ruháját, és ekkor jött rá, hogy ezt sokkal gyakrabban meg kell majd tennie a jövőben is.

„A ruhát a grill parti alkalmával is felvettem, és ennek mindenki örült. Aztán úgy döntöttem, hogy egész héten viselem, így elmentem a boltba, és beöltözve deszkáztam. Rájöttem ugyanis, hogy ez nagyon boldoggá teszi az embereket.” – mondta Dawn Winfield-Hunt.

Miután egy hétig viselte a ruhát, úgy döntött, hogy nem hagyja abba, és egy évig minden nap magára fogja ölteni. Így Dawn Winfield-Hunt esküvői ruhában járt vásárolni, vacsorázni, fesztiválra, és még a ház felújításáról is gondoskodott.

„Az emberek imádják ezt! Olyan boldogok, mindig mosolyognak körülöttem, és megállnak velem beszélgetni.” – mondta Dawn Winfield-Hunt.

A nő úgy döntött, hogy folytatja ezt a kihívást, mert örömmel látta, hogy mosolyt csal a körülötte lévők ajkára. A ruhát egy helyi jótékonysági boltban vásárolta meg, és 300 fontot fizetett érte. Tervei között szerepel egy szeretetszolgálati rendezvény megszervezése is.