Menü Bezárás

Egy olyan férfira van szükséged, aki a legnehezebb időkben is ott áll melletted!

A nehéz pillanatokban egy olyan férfira van szükséged, aki ott áll melletted, támogat, és segít, hogy újra meglásd a fényt az alagút végén.

Előfordult már veled, hogy azért szakítottál, hogy a melletted levő ember ne kelljen végigszenvedje életed negatív történéseit? Nem akarod, hogy mások szenvedni lássanak, de mégsem akarsz egyedül lenni, hiszen szükséged van egy megértő tekintetre, egy ölelő karra, egy bátorító mosolyra.

Jó lenne, ha tudnád, bármilyen sötétnek is látod a világot, mindig lesznek a környezetedben olyanok, akik szeretnek, támogatnak, és ott állnak melletted baj esetén. Méltó vagy a szeretetre!

A nehéz időkben megérdemled a szeretetet

Megérdemled, hogy valaki vigyázzon rád. Megérdemled, hogy valaki figyeljen rád, ítélkezés és kritizálás nélkül meghallgasson, és elfogadjon a hibáiddal együtt. Megérdemled, hogy valaki fogja a kezed, és veled legyen a legnehezebb úton is. Tudd, hogy nem vagy egyedül, és soha többé nem leszel egyedül.

Nehéz időkben megérdemled az együttérzést

Megérdemelsz valakit, aki hisz benned és ezt ki is mutatja minden nap. Megérdemled, hogy függetlenül attól, min mész keresztül, valaki támogasson, felemeljen a földről és segítsen továbblépni. Megérdemelsz valakit, aki feltétel nélkül szeret, és ott van melletted, aki soha nem hagy el. Megérdemelsz valakit, aki meghallgat, és szeret nem csak a szép, hanem a nehéz pillanatokban is.

Megérdemled a hűséget

Megérdemled, hogy valaki ott legyen melletted, aki a legnehezebb pillanatokban sem futamodik meg, aki segít meglátni a fényt az alagút végén. Megérdemled, hogy valaki meglássa benned a szépet, a jót, akkor is, ha belefáradtál a harcba. Megérdemled, hogy valaki emlékeztessen arra, milyen erős és bátor vagy.

A nehéz időkben megérdemled, hogy valaki szeressen. Nem számít, mi történik az életedben, méltó vagy az igazi szeretetre, ezt soha ne feledd!