Menü Bezárás

Egyszerre várnak gyereket a hármas ikrek – babáik néhány hét különbséggel születnek majd

Gina, Nina és Victoria hármas ikrek, és most mindhárman egyszerre várnak gyereket. A kaliforniai Los Angelesből származó nővérek két kisfiút és egy kislányt várnak, néhány hét különbséggel.

A mindössze négy perc különbséggel született hármas ikrek rácáfoltak minden valószínűségre, amikor mindannyian egyszerre estek teherbe.

A 35 éves nővérek várhatóan júliusban, augusztusban és novemberben fognak szülni, és már nagyon várják, hogy mindhárman anyukák és nagynénik lehessenek. Victoria azzal viccelődött, hogy miután ős és Nina megtudták, hogy babát várnak, Ginát is biztatni kezdték, hogy próbáljon meg teherbe esni.

„Miután megtudtuk, hogy Nina terhes, Ginát is bíztatni kezdtük.” – mesélte Victoria, aki hármójuk közül elsőként szül majd.

Ők hárman most mindenféle kismama cuccon megosztoznak, és csakis egyforma ruhákban lépnek ki a házból.

„Én vagyok a legidősebb, 4 perccel, és lányom születik majd, aki a Leighton Grace nevet kapja.” – mondta Gina, aki hármójuk közül a legkésőbb ad majd életet gyerekének.

A középső nővér, Nina is kiválasztotta már kisfia nevét, Hendrix Paul születik majd másodikként a nővérek gyerekei közül.

Victoria, a legfiatalabb nővér, szintén kisfiút vár, akinek a Zaden Seth nevet választotta. Ő születik majd meg a leghamarabb, mindössze néhány hét múlva.

Mindhárman ugyanabban a kórházban fognak szülni, Laguna Hills-i Memorial Care Saddleback Medical kórházában.

Dr. Daniel Sternfeld, a nővérek orvosa, elmondta, hogy rendkívül felemelő történetnek tartja ezt, különösen most, amikor világszerte annyi terhes nőnek kell szembenéznie különböző nehézségekkel a járvány miatt.

„Ez egy csodálatos történet három nővérről, akik mind egyszerre estek teherbe, és egyszerre születnek majd meg a gyerekeik.” – mondta az orvos.

A leendő anyukák azt mondják, mind támogatni fogják egymást, amikor a gyerekeik megszületnek.

Forrás: twice.hu