Menü Bezárás

Elszakította őket a tornádó, majd ÍGY talált újra egymásra gazdi és kutyája

Nem sokkkal azután, hogy a Dunpal családhoz elért a tornádó-figyelmeztetés, már alig maradt idejük eljutni a menedékhelyre. Ekkor még nem is gondolták, hogy csupán fél órával később a házuk a földdel válik egyenlővé.

A párnak az egyik barátjukat is ki kellett menekítenie, aki nem tudott járni. Míg Ona Dunlap neki segített, addig Bruce a háziállatoknak próbált segíteni. Ki kellett menekítenie négy cicát és két kutyát.

kutyát és családját elszakította a tornádó

Sajnos nem mindenkit sikerült megmenteni

Az egyik cicájuk, Ladybug idő közben eltűnt, Dasha nevű kutyájuk pedig annyira félt, hogy nem volt hajlandó megmozdulni. Mivel idő szűkében voltak, Dunlapék kénytelenek voltak nélkülük elhagyni az otthonukat.

kutyát és családját elszakította a tornádó

Amikor másnap visszamentek a házukhoz, akkor látták hogy milyen puszítás zajlott – a tornádó teljes egészében felemésztette a családi házat. Egyből Dasha-ra gondoltak, hogy szegény biztos nem élte túl a tornádót.

Pár perccel később nem kis meglepetés fogadta őket. Dasha egyszer csak előbukkant a romok közül. A kutyus egyetlan karcolás nélkül megúszta a történteket, ami nem kis csodának számít.

kutyát és családját elszakította a tornádó

De ha ez nem lenne elég pár nap múlva a hátrahagyott cica, Ladybug is előkerült.