Menü Bezárás

Engedd, hogy az őszi szél felemelje és továbbvigye azokat a dolgokat, amik már nem szolgálnak!

Ősszel sokan szomorúnak érzik magukat, hiszen elmúlt a nyár és közeleg a tél. A nyár aktivitása után, most egy lassabb, nyugodtabb időszak következik, mely a befelé fordulást és a lelki élet fontosságát hangsúlyozza.

Az élet velejárója, hogy meg kell tapasztalnunk az elmúlás érzését is.

Az őszi időszakban érdemes belső vizsgálódást folytatni és engedni, hogy az őszi szél felemelje és továbbvigye azokat a dolgokat, amik már nem szolgálnak bennünket, így helyet adva az új tapasztalásoknak, melyek elősegítik a növekedést.

Íme, pár ötlet az őszi időszakra:

1. Természetközeliség

Légy jelen! Kapcsolódj ki a természetben! Sétálj! Élvezd a szellőt, gyönyörködj a színpompás levelekben. Séta közben kérdezd meg magadtól: Mit kell elengednem? Mik a terheim?

2. Otthon tisztítása

Rakj rendet a szekrényedben, a kinőtt, nem használt ruháidat, pedig add azoknak, akik nagyobb hasznát veszik. Töröld le a mobilodról, a számítógépről azokat a dolgokat, amiket már nem használsz. Ezáltal jelzed az Univerzum felé, hogy készen állsz az új dolgok befogadására.

3. Negatív gondolatok elengedése

A hozzáállásunkon múlik, hogy mire, hogyan gondolunk. Ha azon kapod magad, hogy negatív gondolatok cikáznak a fejedben, azonnal felül kell írnod pozitív gondolatokkal. Nézd a világot más szemmel! Vizualizálj pozitív dolgokat és írd felül a múltból származó negatív programokat!

4. Önmagunk tisztítása

Gyertyát is használhatunk az energetikai tisztításunkhoz. Nincs másra szükségünk, csak egy fehér gyertyára, hiszen ez a legtisztább szín, mely megszüntetni a negatív energiákat és erősíti a test-lélek-szellem egységét.

Meggyújtása után, el kell mondani, hogy mi a szándékod. Pl.: Kérlek, hozz fényt és védelmet az életembe!

Most pedig képzeld el, hogy a gyertya fénye körbevesz téged és az angyalok és minden égi segítő azon munkálkodik, hogy védelmezzenek.

5. Lelki méregtelenítés

A lelki méregtelenítés csak a megbocsátás segítségével mehet végbe. A múltból összegyűlt félelem és harag, csak lelassít bennünket. Amikor megbocsátunk, rengeteg félelemtől szabadulunk meg.