Menü Bezárás

„Ez minden várakozásomat felülmúlta” – Futótűzként terjed a japán lánycsapat produkciója az interneten

Az Avantgardey lenyűgözte a zsűrit és a közönséget az America’s Got Talent 18. évadának meghallgatásán. A japán csapat elképesztő produkciót nyújtott az amerikai tehetségkutatóban, imádja őket a világ.

Nemrég ismét elrajtolt az America’s Got Talent tehetségkutató, amelyben számos eszméletlen tehetség mutatta meg talentumát. Az egyik legkiemelkedőbb produkciót a japán Oszakából származó Avantegardey nevű, kizárólag lányokból álló tánccsoport nyújtotta.

„Van egy eredeti, japán lélekkel teli táncdarabunk” – nyilatkozta a csoport egyik tagja, amikor arról kérdezték, hogy mi különbözteti meg az Avantgardey-t a többi tánccsoporttól, amelyeket az America’s Got Talent már látott.

A színpadra lépés után a csoport egy vidám instrumentális dalra kezdte a produkciót, miközben mindannyian egyforma fekete-fehér ruhát viseltek. A szám alatt a csoport bonyolult koreográfiát mutatott be, a lábukat mozgatva és fejüket billegtetve együtt, tökéletes harmóniában a ritmusra.

Amikor a dal véget ért, az Avantagrdey magabiztos pózba állt, és megkapta a megérdemelt álló ovációt Howie Mandeltől, Sofia Vergarától és Heidi Klumtól. És amikor eljött az idő, hogy visszajelzést kapjanak a zsűritagoktól, a dolgok nem is mehettek volna jobban.

„Ez hihetetlen volt!” – kiáltott fel a produkció után a házigazda, Terry Crews.

„Úgy értem, annyira szinkronban vagytok, és tényleg a dobozon kívül gondolkodtok” – áradozott Heidi Klum. „Tényleg úgy érzem, mintha láttam volna a japán lelketeket.”

„Ez minden várakozásomat felülmúlta” – tette hozzá Sofia Vergara. „Ez valami olyan furcsa volt, amit még sosem láttunk. Szeretlek titeket lányok.”

„Ez zseniális volt” – ugrott be Simon Cowell. „Nagyon, nagyon, nagyon, nagyon örülök, hogy eljöttetek egészen Japánból ide, szóval köszönöm.”

A rengeteg dicséret után egyértelmű döntés született. Az Avantegardey egyhangúlag négy „igen” szavazatot kapott, mielőtt boldogan lecsoszogott a színpadról. Forrás