Menü Bezárás

Ezért ne szórakozz soha a Rák, az Oroszlán és a Skorpió csillagjegyekkel

A csillagjegyünk sokat elárulhat a személyiségünkről, például azt is, hogy fejezzük ki a negatív érzéseinket. Vannak, akik nagyobb önfegyelemmel rendelkeznek, mint mások, de előbb-utóbb náluk is elszakad a cérna, és amikor ez megtörténik, nem akarsz a közelükben lenni.

Ez különösen igaz három csillagjegy, a Rák, az Oroszlán és a Skorpió szülötteire, ők ugyanis rendkívül szenvedélyes emberek, akiket nem akarsz magadra haragítani. Ezek a csillagjegyek szeretnek második vagy akár harmadik esélyt adni az embereknek, de ha valaki többször is megbántja őket, annak végleg hátat fordítanak, és innen már nincs visszaút.

Ugyanakkor hirtelen dühkitöréseik megállíthatatlanul törhetnek elő, ahogy a láva árad kifelé egy kitörő vulkánból.

Ha te is a három jegy egyikéhez tartozol, a környezetedben élők valószínűleg már tudják, hogy nem ajánlott neked keresztbe tenni, mert kellemetlen következményekre számíthatnak.

Rák (június 22. – július 22.): Azok az ollók mindent átdöfnek

Az emberek azt feltételezik, hogy mivel a Rák visszafogott, sokszor anyáskodó természet, nem fog visszavágni, ha túl erős nyomást gyakorolnak rá. Elvárják tőle, hogy engedelmes legyen és mindent elfogadjon, de ha egyszer feldühítik, előkerülnek azok a félelmetes ollók.

Pontosan tudja, hogy kell visszavágni, de általában egy gyengéd figyelmeztetéssel kezdi. Ha ezután tovább provokálják, fokozatosan passzív-agresszívvé válik. Amikor pedig már nem bírja tovább, előtör belőle a forró harag, és lesújt arra, aki megbántotta.

A Rákok általában türelmes emberek, akik egyszer-kétszer hajlandók elnézni egy-egy hibát, de ha valaki harmadszor is elköveti ugyanazt a hibát, elveszítik a hidegvérüket. Egy szempillantás alatt váltanak nulláról gyakorlatilag százra, és feltartóztathatatlanul előtörnek belőlük az érzéseik.

Oroszlán (július 22. – augusztus 21.): Éles karmok

Az Oroszlánok sokáig égnek szelíd lánggal, mielőtt kirobbannának. Általában élénkek és drámaiak, de ez a drámaiság inkább játékos. Amikor azonban igazán dühösek, jobb menekülőre fogni a dolgot.

A haragjuk valóságos futótűz, és nehéz elmenekülni előle. Ilyenkor nem gondolják meg kétszer, mielőtt lesújtanak arra, aki feldühítette őket. Az a tűz, amit rád zúdítanak, könyörtelen lesz. Ha pedig a haragjuk utálatba fordult, teljesen közömbösek lesznek irántad, és onnan már nincs visszaút.

Skorpió (október 23-november 21): Mérges csípés

Rendkívül intenzív érzéseik vannak, és amikor ismételten sérelem éri őket, pillanatok alatt megcsíphetnek, és jobb, ha tudod, hogy a fájdalom vakító lehet. A Skorpiók nem viselik jól a hazugságot, az árulást és a manipulációt.

Gyorsan átlátják a helyzetet, és közben felgyűl bennük a méreg. Amikor pedig végképp elegük lesz, beléd fecskendezik a mérgüket. Soha ne becsüld alá a Skorpiót, ha nem akarod, hogy megcsípjen, és ne feledd, hogy rendkívül haragtartó személyiséggel van dolgod.

A Skorpiók néhány jól irányzott szóval vagy mozdulattal elérhetik, hogy az a személy, akit nem kedvelnek, porig alázva érezze magát.