Menü Bezárás

Gazdag akarsz lenni? – Így vedd fel a gazdagság energiájának rezgését és vonzd magadhoz a bőséget!

Az Univerzumban minden energia, minden rezgés. A gazdagság éppen úgy, mint a szegénység.

Létezik-e, hogy valaki, aki nem tehetős, csupán energiája, rezgése megváltoztatásával magához vonzza a vágyott gazdagságot?

A vonzás törvénye értelmében igen!

A gazdagság energiájának rezgését a következő viselkedési minták, szokások vonzzák:

1.Tisztaság a házban, és életteredben

Nagyon fontos, hogy otthonod és abban minden helység rendszeresen legyen takarítva, szellőztetve. Így rezgését folyamatosan magas tartományban tartod. Ajtód, ablakod is legyen mindig tiszta, hiszen ezek jelképezik a jövő felé való kitekintést és haladást.

2.Leltározás

Otthonodban csak azokat a dolgokat tartsd, melyeket használsz, és amelyekre szükséged van. A régi, nem használt dolgok halmozása, alacsonyan tartja rezgésszintedet. Törekedj a rendezettségre, és az átláthatóságra magad körül. Szabadulj meg a régi, nem használt tárgyaktól.

3.Vizualizáció

Ábrándozz nyugodtan mindarról, amire vágysz. Képzeld el, mintha már megvalósult volna. Higgy benne, hogy megérdemled és meg is kapod!

4.Adni-és kapni

Bármilyen kevés legyen is, adj a szegényeknek. Bármilyen apró dolog adása, elindítja az áramlás folyamatát az életedben. Ugyanakkor, ha adnak, fogadd el. Az elfogadást is tanulni kell, mondj igent a segítségre!

5.Hála

Légy elégedett és hálás. Minden ember életében van, amiért hálát adhat. A gazdagságra úgy gondolj, mint elégedettségre. Gazdag ember az elégedett ember. Ha lelkileg eléred a gazdagságot, és az elégedettséget, a többi is jön majd magától.

Ne felejtsd el, hogy a gazdagság nem arany eső formájában érkezik meg életedbe. A gazdagság lehetőségek formájában kopogtat be hozzád. Mellyel merned kell élni! És hinned kell magadban, hogy tetteiddel, befektetett energiáddal sikert arathatsz!