Menü Bezárás

Gyógyító hatása van a szoknyának: ezért kellene minden nőnek viselnie!

A szoknya gyógyító hatással rendelkezik! Érdemes minden nőnek időnként szoknyát hordani!

A szoknya minden korban a nőiességet jellemezte. Szakértők szerint az a nő, aki rendszeresen visel szoknyát sokkal több nőies energiával rendelkezik, mint az, aki nagyon ritkán vagy egyáltalán nem veszi fel ezt a csodálatos ruhadarabot.

Voltak korok, amikor a nők kizárólag csak szoknyát vagy ruhát viseltek, ekkor még érezték a természet erőivel való kapcsolatot. A nők és a férfiak különböző energiákkal rendelkeznek, a férfiak leginkább a kozmoszból, míg a nők a Földből töltekeznek energiával.

Ha megfigyeljük a szeretet, táplálás, önátadás, termékenység, biztonság ezek mind olyan tulajdonságok, melyek a Földre és nőkre is jellemzőek.

Ha jól megnézzük, bármely szoknya úgy néz ki, akár egy kúp, amely lefelé kiszélesedik. Ez a kúp segítséget nyújt a nőnek, hogy minél több energiához jusson a Földből, elősegíti a termékenységét és a biztonságát is.

A nő energiája a méhében halmozódik fel. Amikor a nő nadrágot visel, akkor megszűnik a kapcsolata a Földdel, nincs ahonnan töltekezzen, és a méhének tartaléka kiürül. Nagyon fontos, hogy a nőnek elegendő női energiája legyen, ez segíti a kreativitását, a termékenységét, az önbizalmát, és a kiteljesedését. Amikor a nő nadrágot visel, akkor férfi energiával táplálja a lelkét, ezért diszharmónia, és betegségek alakulnak ki a szervezetében.

Régen úgy tartották, hogy a szoknya vagy a ruha legyen minél hosszabb, érjen közel a földhöz, így sokkal könnyebb az energiafelvétel. A szoknya aljának kerülete egy ún. védelmi kört formál a viselője körül, és megerősíti a Föld energiájának a felvételét.

A hosszú szoknya viselete azért is ajánlott volt régen, mert védelmet nyújtott a férfiak kísértő tekintete ellen.