Menü Bezárás

Hallgass a belső hangodra! Ezt az 5 jelet soha nem szabad figyelmen kívül hagynod!

Ahhoz, hogy jobban érezd magad a bőrödben, kívül-belül harmóniában lehessen részed, a belső hangokra, a lelked rezdüléseire, vágyaira is figyelned kell.

Hallgass a belső hangodra! Ezt az 5 jelet soha nem szabad figyelmen kívül hagynod!

Fontos, hogy fejleszd az intuíciós képességedet, mert ezáltal képes leszel helyes döntéseket hoznod, sikereket elérned. Szerezd vissza ezen elveszett képességedet, és hagyatkozz jobban az ösztöneidre, a megérzéseidre.

Következzen 5 megérzés, amelyet ne hagyj figyelmen kívül!

1. Ha valamilyen lehetőség lelkessé tesz

Ha valamilyen új lehetőség kínálkozik számodra, amely lelkesedéssel tölt el, akkor hallgass az ösztönödre, minden érzékszerveddel koncentrálj arra a dologra, vizsgáld meg alaposan, éld bele magad a helyzetbe. Törekedj arra, hogy csak a belső hangokra hallgass, ne érdekeljen a külső környezet, mások véleménye. Az a legfontosabb, ahogyan te érzel. Ami vonz, ami érdekel, az jót fog tenni neked.

2. Ha azt érzed, hogy valami gond van az egészségeddel

A megérzéseket nem szabad elnyomni, mert abból komolyabb bajok lehetnek, például egészségügyi szempontból. Ha valami odabent az súgja, hogy nincs minden rendben az egészségeddel, akkor vedd komolyan az üzenetet, mert a betegségek korai felismerése jelentősen javítja a beavatkozások sikerét. Ha fáj valahol, vagy egyensúlyzavarokkal küzdesz, ne habozz, fordulj gyorsan orvoshoz.

3. Ha veszélyben érzed magad

Bármilyen helyzetben is légy, ha veszélyt érzel, akkor cselekedj, mert ez egy olyan ösztönös érzés, reakció, aminek engedelmeskedned kell, nem szabad hagyni, hogy a tudatos éned felülkerekedjen az ösztöneiden, ha fontos az életed és a testi épséged. Az agy ilyen jellegű figyelmeztetéseire hallgatnod kell.

4. Ha vonzódsz valakihez

Ha azt érzed, hogy az a valaki, akivel nemrég találkoztál, a másik éned, a lelki társad, akkor cselekedj, és mondd el neki, közöld vele az igazságot, mond el neki, hogy mit érzel. Az érzelmeket, legyenek azok bármilyen jellegűek, nem tanácsos elnyomni.

5. Ha úgy érzed, hogy igazad van

Ne tartsd magadban a véleményed, mikor a szíved azt mondja, hogy neked van igazad, te tudod, hogy egy bizonyos dologgal kapcsolatban miként érzel. Ha úgy érezd, hogy valakivel szemben igazságtalanságot követnek el, cselekedj, és ez igaz akkor is, ha te esel az igazságtalanság csapdájába.

Louise Hay arra tanít: “Mond ki, hogy: Ez az igazi énem, amit teljes mértékben el is fogadok.”