Menü Bezárás

Hercegnőként ünnepelte 90. születésnapját a nagyi: „90 évbe telt, hogy ilyen jól nézzek ki!”

A nő unokája szervezte meg a bulit, hogy a nagymamája születésnapja igazán emlékezetes legyen.

Az ember soha nem lehet túl öreg ahhoz, hogy megünnepelje a születésnapját, és erre a legjobb bizonyíték az a születésnapi parti, amit egy 90 éves nagymamának szervezett a családja. Az ötlettel a nő unokája, Stephanie Perkins, állt elő, ő szervezte meg az egész bulit, beleértve egy fotózást is. Beszerzett egy tüllszoknyát a nagymamájának, ugyanakkor tortát, sőt, a nagymamája arcát formázó kekszet is.

Perkins már csak azért is szeretett volna nagy felhajtást csapni, mert a koronavírus-járvány miatt sokáig nem lehettek együtt, hiszen az idős nőre a kora miatt is jobban kellett vigyázni.

„A nagymamám nagyon különleges a számomra, és a járvány és a karantén alatt nem sokat láthattuk egymást.” – mondta Stephanie. „Tudtam, hogy közeledik a 90. születésnapja, és valami igazán különlegeset akartunk szervezni a számára. Mivel az egész családot beoltották, úgy gondoltunk, biztonságban ünnepelhetünk együtt.”

Stephanie egy tüllszoknyát és egy pólót is beszerzett a nagymamájának, amin a következő felirat állt: „90 évbe telt, hogy ilyen jól nézzek ki!” Az idős nő igazi királynői bánásmódban részesült, kapott egy műanyag koronát és egy trónszéket is, a színes lufik pedig csak fokozták az összhatást.

„Tudta, hogy valami készül, de nem hiszem, hogy tudta, pontosan mi fog történni.” – mondta a nő lánya, Debra. A születésnapi parti fénypontja kétségtelenül a fotózás volt, amelyet szintén Stephanie szervezett meg. Megkereste egy volt iskolatársát, aki profi fotósként dolgozik, és Melissa Denny szívesen el is vállalta a felhívást.

„Csodálatos lehetőség volt, hogy egy kedves, nagyszerű, 90 éves hölggyel lehessek együtt, szórakozzunk, és emlékeket gyűjtsünk, miközben mindannyian együtt ünnepeltük ezt a mérföldkőnek számító születésnapot.” – mondta Denny.

Stephanie nagymamája láthatólag nagyszerűen érezte magát, és mindenben benne volt, amit csak elterveztek arra a napra. A világot jelentette a számára, hogy a családja mellette lehet, különösen miután a járvány elválasztotta őket egymástól. Lánya, veje és két unokája ott voltak, hogy együtt ünnepeljenek vele ezen a különleges napon.

„Örömmel pózolt, és megtett mindent, amit kértünk tőle. Egész idő alatt mosolygott és nevetett. Mind nagyon jól szórakoztunk, miközben a nagyit ünnepeltük.” – mondta Stephanie.

Ráadásul a születésnapi ünnepség ezzel még nem ért véget. Másnap még egy kis autókázást is szerveztek, hogy más rokonok és barátok is felköszönthessék őt biztonságos távolságból. „Olyan fontos és különleges mindannyiunk számára, és mindannyian ott akartunk lenni, hogy lássuk, hogy ragyog ezen a különleges napon.” – mondta Stephanie. Mindenki imádta a bulit és a fotókat.

„Micsoda szórakozás! Nem csak gyönyörű, de olyan jól szórakozik, miközben élvezi a pillanatot. Ezek igazán különleges emlékek.” – írta egy hozzászóló a Facebookon. Egy másik pedig hozzátette: „Boldog születésnapot! Gyönyörű képek, csodálatosan nézel ki a ruhádban, imádom, ahogy mosolyogsz.” Forrás