Menü Bezárás

Így fejezik ki a csillagjegyek, hogy szerelmesek

Mindannyian más szeretetnyelvet beszélünk. Egyesek dicsérő szavakra vágynak, mások a szerelmes testi érintésre, és vannak, akiknek a minőségi idő számít.

Mindenki csak azon a módon tudja kifejezni az érzéseit, ahogyan ő is elvárja, hogy szeressék. Ezért is érdemes megértenünk a csillagjegyek szeretetnyelvét, hogy elkerüljük a félreértéseket, és így harmonikusabb lehessen a kapcsolatunk.

Kos

Ha egy Kos fülig szerelmes, akkor dicshimnuszt zeng a szerelméről. Ez azért van, mert ő is arra vágyik, hogy a szerelme elismerő, dicsérő szavakkal illesse őt. Nem csoda, hogy imádja, ha bókolnak, hízelegnek neki.

Bika

A Bika hedonista jegy, aki szeret minden földi jót, és pont emiatt szereti elhalmozni a szerelmét ajándékokkal. Gyakori, hogy gyertyafényes bőségtállal, finom borral vagy ajándékokkal fejezi ki, mennyire szerelmes.

Ikrek

Az Ikrek szeretetnyelve a testi érintés. Ő az a csillagjegy, aki órákig fogja a kezed, ölelget, csókolgat, és neki is erre van szüksége. Számára többet jelent, ha megsimogatod az arcát vagy megérinted a vállát, mikor elmész mellette, mint bármely kedves szó vagy ajándék.

Rák

A Rák jegyűek leggyakrabban a minőségi idővel fejezik ki az érzéseiket. Ha egy Rák udvarol, akkor koncertjeggyel, kirándulással vagy wellness hétvégével lep meg. Számára az a legfontosabb, hogy minél több közös emléket gyűjtsetek, melyekre majd évek múlva mosolyogva visszagondolhattok.

Oroszlán

Az Oroszlán igen hiú jegy, így szereti a kitüntető figyelmet. Ha pedig szerelmes, akkor pontosan ezt a figyelmet fogja megadni a párjának. Hasonlóan a Koshoz, neki is az elismerő szavak a szeretetnyelve. Ha egy Oroszlán időt szentel rád, úgy érezheted, mintha te lennél a legfontosabb ember a világon.

Szűz

A Szűz az egyik legsegítőkészebb csillagjegy, ebből következik, hogy az ő szeretetnyelve a szívesség. A szerelmes Szűz mindent megtesz azért, hogy levegye a terheket a válladról, cserébe ő is elvárja, hogy néha megkérdezd tőle, segíthetsz-e valamiben.

Mérleg

A Mérleg oda van a szép dolgokért, imádja, ha luxus és pompa veszi körül, pontosan ezért is szereti meglepni a szeretteit szép ajándékokkal. Az ő ajándékai mindig a legszemélyesebbek, jók a megérzései, ezért szavak nélkül is tudja, mire vágysz igazán.

Skorpió

A Skorpió nagyon mély érzésű jegy, és számára a testi érintések, és a nyílt, őszinte beszélgetések számítanak sokat a kapcsolatban. Ha egy Skorpió szerelmes, akkor teljesen megnyílik előtted, megosztja veled legbelsőbb, féltett titkait, ami erre a titokzatos csillagjegyre egyébként nem jellemző.

Nyilas

A Nyilasnak – hasonlóan a Koshoz és az Oroszlánhoz – az elismerő, dicsérő szavak jelentik a szeretet nyelvét. A szerelmes Nyilas mindig megragadja az alkalmat, hogy elmondja, milyen nagyra tartja a párját. Ennek a jegynek nagyon fontos a munkája, és ha szerelmes, mindent megtesz azért, hogy valamilyen módon segíthesse a szerelme karrierjét.

Bak

Egy Bak igazi védelmező, és bármit megtenne a szerelméért. Olyannyira harcos típus, hogy ha a párbajok még divatban lennének, ő azonnal kockáztatná az életét a szerelme védelmében. Cserébe pedig csak annyit vár el, hogy a párja hű legyen hozzá, és sose árulja el.

Vízöntő

A Vízöntő a Szűzhöz hasonlóan leginkább a szívességeken keresztül fejezi ki a szeretetét. A szerelmes Vízöntőre mindig lehet számítani, képes hajnalban megjelenni az ajtód előtt, mert rosszat álmodtál, vagy hogy segítsen megszerelni a lefolyót. Cserébe azt kéri, hogy ő is számíthasson rád, ha segítségre van szüksége.

Halak

A Halak a legérzelmesebb csillagjegy mind között, így számára egyszerre fontos a testi érintés, az elismerő szavak és a minőségi idő. Ha ezekből bármit is hiányol, könnyen magába zárkózhat, és úgy érezheti, hogy nem szeretik. A Halak a szerelemben teljes lényével a másiknak él, piedesztálra emeli őt, és ugyanezt várja a párjától.