Menü Bezárás

Jákob Zoltán bombanővé alakított egy háromgyermekes édesanyát, hogy ismét megtalálja a szerelmet

Jákob Zoltán eredetileg építőmérnöknek tanult, de az építészetből merített szépérzékét 2003 óta a szépségiparban is kamatoztatja, műkörmös képzettséget szerzett, és Crystal Nails nevű műkörmös márkája ma már világszerte elterjedt. Ez pedig még csak a kezdet volt. A Nagy Ő-ből ismert milliomos saját YouTube csatornáján egy átalakítós műsort indított, hogy segítsen újra megtalálni az önbizalmat azoknak a nőknek, akik hozzá fordulnak segítségért.

Edit egy háromgyerekes édesanya, aki a Szépség Guru hetedik részében szerepelt. Akkor döntött úgy, hogy jelentkezik a műsorba, Jákob Zolira és profi csapatára bízva magát, amikor kilépett egy toxikus kapcsolatból, és igyekezett újra megtalálni régi önmagát, de úgy érezte, ehhez segítségre van szüksége.

A 38 éves Edit a műsorban bevallotta, hogy az évek során elveszítette az önbizalmát, értéktelennek érezte magát, és ettől egyre mélyebbre került. „Nagy trauma szembesülni azzal, amikor az élettársad szemében azt látod, hogy már nem vagy nő” – vallotta be az édesanya.

Edit minden önbizalmát elvesztette – Fotó: YouTube

Edit hozzátette, hogy már hosszú ideje nem szívesen nézett tükörbe, és többek között három császármetszés utáni hasát is folyton takargatni próbálta, de a szeme alatti sötét karikák is nagyon zavarták, és a hajával sem volt elégedett.

Zolival való beszélgetése során Edit azt is elmondta, hogy úgy érzi, az arca sokkal öregebbnek látszik a valódi koránál, és ez nagyon zavarja.

Mivel hosszú ideig csak anyaként és háziasszonyként tekintett önmagára, úgy érezte, elveszítette a nőiességét, és amikor szembesült azzal, hogy a párja már nem látja őt szépnek, az még mélyebbre taszította őt.

Jákob Zoli biztosította Editet arról, hogy nincs miért szégyenkeznie, hiszen gyönyörű nő, éppen csak ahhoz van szüksége egy kis segítségre, hogy ezt ő is újra elhiggye, és csapatával pontosan erre törekedtek.

Jákob Zoli bombanővé alakította az édesanyát – Fotó: YouTube

Miután segítettek neki kiválasztani néhány divatos és csinos ruhát, jöhetett a manikűr, a frizura, valamint a smink, meg még néhány alapvető tanács, és amikor végeztek, Edit szinte magára sem ismert a tükörben.

„Most úgy érzem, hogy fogok tudni előre tekinteni” – mondta Edit, aki nagyon elégedett volt az eredménnyel. „Mindenre számítottam, de erre, így nem” – tette hozzá.

„Annyira jó érzés volt látni Editen, hogy amikor meglátta magát a tükörben, végre ő is elhitte azt, amit én már láttam benne, a lehetőséget, hogy ő egy ragyogó és sugárzó nő lesz, és az is lett. Elértük a célunkat, azt, hogy egy önbizalommal teli, olyan nőt varázsoltunk belőle, aki tudja magáról, hogy szép” – mondta Jákob Zoltán Edit átalakulásáról.