Menü Bezárás

Jane Seymour már betöltötte a 70. életévét: Quinn doktornő akár 30 évet is letagadhatna a korából

Fiatalon szerzett hírnevet és nem tagadja, hogy bár abban a korban van, amikor sokan küzdenek az öregedéssel, az ő fizikai megjelenése továbbra is lenyűgöző.

Az 1951. február 15-én, Hayesben, Nagy-Britanniában született Jane Seymour beszédes példa arra, hogy az életkor csak egy szám. Évről évre a színésznő ugyanolyan jól mutat, dacolva a biológiai órával és a végtelen kozmetikai sebészet trendjével, amelyet nagyon sok híresség követ.

70 évesen is, az az életmód, amelyet Seymour pontosan követ, határtalan bizalmat ad számára.

Hogyan lehet élni napi egy étkezéssel?

A szigorú étrend, amely segít a „Quinn doktornő” sztárjának a hihetetlen megjelenésében, a napi egy étkezés. Azt mondja, hogy kitartó önfegyelmének és annak a ténynek köszönhetően, hogy naponta csak egyszer eszik, ugyanannyi a súlya, mint 17 éves korában.

Jane Seymour elárulta, hogy hihetetlen fizikai megjelenése annak köszönhető, hogy a napi egyetlen étkezése zöldségből, halból vagy egy kis csirkéből és csak nagyon ritkán egy kis darab zsírmentes steakből áll. A nap hátralévő részében általában nyers zöldségeket eszik, például sárgarépát vagy zellert.

Seymour többször elmondta, hogy soha nem volt még arckozmetikai műtéte, ellentétben sok más színésznővel.

„Nincs semmi ellenvetésem, azok iránt akik ezt teszik, de nyilván én is észreveszem, amikor a velem egyidős emberek Barbie babákhoz hasonlítanak.” – mondta.

A Botox, nagyon nagy hiba

A „This Morning” című televíziós műsornak adott interjújában a „Quinn doktornő” sorozat sztárja bevallotta, hogy fiatal korában érezte azt a nyomást, hogy neki jól kell kinéznie minden körülmények között, ami Hollywoodra jellemző és a botoxhoz fordult, abban a hitben, hogy ez megoldja a problémát.

Bevallása szerint nagy hiba volt, mert egyáltalán nem tűnt természetesnek, amikor a beavatkozást követően a tükörbe nézett.

“Egyszer használtam a Botoxot, mert mindenki azt tanácsolta nekem, hogy próbáljam ki. De nekem egyáltalán nem tűnt természetesnek. Valahányszor a tükörbe néztem, azt mondtam: „Ohhh!” – mondta.

“Színésznő vagyok, ezért nagyon fontos számomra, hogy minden arcizmom mozogni tudjon. A Botox rettenetes hiba volt. 70 éves vagyok, ez azt jelenti, hogy 30-as szerepet fogok eljátszani? Nyilván nem, mivel én azt tartom fontosnak, hogy a lehető legtermészetesebben nézzek ki.” – mondta a színésznő.

Ugyanakkor elismerte, hogy több kozmetikai beavatkozáson esett át, de úgy véli, hogy egy színésznőnek „képesnek kell lennie az arcizmai mozgatására”. 2018-ban beszélt az általa végzett kozmetikai beavatkozásokról – a szilikon implantátumról, ikrei születése után, 1995-ben, egy „kisebb” arcplasztikáról, valamint a Botox injekciókról.

“Kipróbáltam a Botoxot, és utáltam. Soha többé nem csinálom. Ez nekem nem jött be. Színésznő vagyok, és képesnek kell lennem megmozdítani az arcom minden részét.”

Jane Seymour szívesebben lassítja az öregedés jeleit egyszerűbb és ártalmatlanabb módszerekkel: “Mindig kalapot viselek, amikor kint tartózkodom a napon. Sok vizet iszom, és a bőröm remekül mutat, ha jól alszom.” – magyarázta.

“A legjobb… az, hogy élj és egészséges legyél!” – mondta a sztár, hozzátéve, hogy akkor érzi magát a legjobban, amikor átölelheti unokáját és amikor együtt van a szeretteivel.

A színésznő, aki háromszor pózolt a Playboynak, azt mondta, habozás nélkül elfogadta életkorát: “Az öregedés valójában kiváltság. Sajnos tavaly elvesztettem három legjobb barátomat. Ők egyidősek voltak velem. Tehát számomra óriási kiváltság az ittlét és ez a beszélgetés. Elfogadom az öregedést, mert ez azt jelenti, hogy még mindig itt lehetek a szeretteimmel.”

„Nem próbálok fiatalabbnak tűnni, mint amilyen valójában vagyok”

Seymour 2018-ban elmondta, hogy elfogadja életkorát, és nem érzi szükségét a kozmetikai műtétnek vagy a kezelésnek. “Még mindig szexinek érzem magam. Nem használok Botoxot, és örömmel gyarapítom az idős hölgyek táborát. Nagyon sok ráncom van. Valójában most egy 70 éves nőt játszom a „The Kominsky módszerben”, ezért szürke parókát viselek és minden ráncomat megmutatom. És nagyon örülök, hogy ezt tehetem.” – tette hozzá a színésznő.

Másrészt Jane Seymour jelentős szerepet tulajdonít a mozgásnak is a mindennapi rutinjában.

Hetente legalább kétszer 20 percig sportol, gyakorolja a pilates-t, a gyrotonicot és a „Tökéletes edzés” nevű edzéstervet.

A Bond lány Roger Moore oldalán

1951. február 15-én született Jane Seymourból Bond lány lett, az 1973-ban bemutatott „Live and Let Die” című filmben, amelyben Roger Moore-ral játszott. Ezután szerepet kapott a „The Odine Line”-ban (1973) és ugyanebben az évben szerepelt a „Frankenstein: Az igaz történet” című sorozatban.

1982-ben Seymour Golden Globe díjat kapott az „Édentől keletre” televíziós minisorozatban nyújtott teljesítményéért, 1988-ban pedig Emmy-díjat az „Onassis: A világ leggazdagabb embere” című filmben nyújtott szerepéért. Ugyanebben az évben megkapta az Emmy-díjat Natalie Henty szerepéért a „Háború és emlékezés” c. filmben.